Holdt ikke med solid 2.omgang – Ravens
Cecilia Tærud Hjellnes, Rælingen

Holdt ikke med solid 2.omgang

Duellen mellom Fana og Rælingen ble etterhvert en spennende affære. I første omgang ble RHK tidvis statister, men etter hvilen slo jentene tilbake.

Det var tydelig nerve i begge lag i starten av kampen. Det gikk fire minutter før Julie Bøe Jacobsen satt inn kampens første scoring. Lagene fulgte hverandre som skygger i den første delen av kampen. Midtveis i omgangen koblet Fana et grep og styrte det meste frem til pause. De fleste ville nok mene at kampen var kjørt så lenge hjemmelaget startet 2.omgang med syv måls ledelse. I RHKs garderobe la man en slag plan for å innhente forspranget. – Vi la ut i en skjev 5:1 mot Celine Solstad og når Fana også fikk et par utvisninger økte vi presset på dem gjennom å ta ut deres andre stjerne Emilie Hovden, forteller Michael O’Sullivan. Det taktiske grepet var særdeles vellykket. Midtveis i 2.omgang reduserte Andrea Hanssen til 21-20. Snuoperasjonen var nesten komplett. Fana svarte på tiltale og gikk konsekvent over i å spille 7 mot 6 i angrep. RHK maktet ikke å justere avstanden mellom spillerne i forsvaret. Dermed overtok hjemmelaget initiativet igjen. -Vi spiller en god 2.omgang. Det var surt å tape, men jeg er glad for at vi beholdt initiativet i innbyrdes oppgjør mot Fana, avslutter O’Sullivan.

Cecilia Tærud Hjellnes spilte en meget god 2.omgang og ble kåret til RHKs beste spiller. Det smakte nok etter det lange skadeavbrekket. Andrea Hanssen ble kampens toppscorer med 13 nettkjenninger. Hanssen som som slet med siktet i starten av oppgjøret kom sterkt tilbake.

En kamp som som hadde alt. Dueller, taktiske manøvre og gode prestasjoner. Vi ble tatt på senga i 1.omgang og ligger under med syv, men kommer suverent tilbake. Halvspilt i 2.omgang er vi bare to bak. Dessverre må vi bite i oss 31-27 tap. Vi tar med oss at vi har Fana på innbyrdes. Hør Cecilia (BB) og Andrea etter kampen