Klare for Generation Handball i Viborg 2019 – Ravens
Jens Steffensen (Generation Handball) og Daniel Birkelund (RHK)

Klare for Generation Handball i Viborg 2019

For tredje år på rad legger Rælingens elitelag sin oppkjøring til Viborg i Danmark. 20 elite seniorlag gjennomfører sine sesongforberedelser parallelt med ungdomsturneringen Generation Handball som foregår i perioden 29.juli-3.august. I 2019 vil Viborg få besøk av ca 250 håndballag!

Perfekt oppkjøring
-Å ligge samlet i en uke med mulighet for å kombinere treninger og kamper mot internasjonal motstand er jo en drøm. I Viborg har de klart å skape en fantastisk god ramme rundt seniorkampene. Med tilskuere, god stemning og i fine haller får kampene en ramme som gjør at det betyr noe å gå på parketten. I tillegg er det jo et meget profesjonelt opplegg med overnatting, måltider og fantastiske treningfasiliteter, sier Daniel Birkelund.

Generation Handball vokser
De kaller seg selv med rette «The friendliest handball festival in the world«. Ungdomsturneringen har vokst med kontrollert fart, og håndballbyen Viborg har klart å skape et kompakt arrangement fylt med aktiviteter. -Det er gledelig å se at så mange lag kommer tilbake. Dette bekrefter at vi har klart å dekke et behov. For oss er det viktig at vi skaper en sosial møteplass der håndballag fra hele verden kan starte sin sesongoppkjøring. Å kombinere turneringen for ungdommen med treningssamling og kamper for elitelag gjør det også mulig for de unge å komme tett på stjernene. De går i de samme matsalene og overnatter på de samme stedene, forteller Jens Steffensen, CEO i Generation Handball

https://www.facebook.com/generationhandball/videos/2157395021143072/

Påmeldingavgift dekkes for et lag fra Julecupen
I år gir Generation Handball lagspåmeldingen til et lag som trekkes blant deltakerne i Rælingens julecup. I tillegg er det verdt å merke seg at alle som melder seg på før 31/12 får 50% rabatt på lagspåmeldingen.

I 2018 deltok RHK med lag i U19 og U16 klassen. 19-årslaget kom helt til finalen hvor de møtte den Ungarske storklubben Dunaferr. I turneringen som skal foregå i 2019 endres aldersklassene til 13, 15, 17 og 20 år.

Trykk på bildet for å se tidligere deltakere på «Wall of fame»