Klarte ikke å fullføre – Ravens
Kathrine Hjelmeland, Rælingen

Klarte ikke å fullføre

Rælingen imponerte stort i 1.omgangen av Grundigligaoppgjøret mot Halden. Andrea Hanssen var i fyr og flamme fra første stund. Etter seks minutter stod stillingen 4-1 og unge Hanssen hadde banket inn alle målene for RHK.

Foran hjemmepublikum imponerte jentene og ledet på det meste med seks mål. Bakover fremstod Anniken Dahl Christensen sammen med Karoline Strømberg briljant foran en opplagt Kathrine Hjelmeland i målet. Unge Julie Bøe Jacobsen dirigerte i midten og hadde også noen skarpe avslutninger.

-Vi har en sterk første omgang og treffer utrolig bra fremover. Etter pause sliter vi dessverre med angrepsspillet. Litt gambling på slutten gir et resultat som ikke forteller hvor jevnt det var. Vi skal ta med oss det beste videre, forteller målvakt Kathrine Hjelmeland som ble kåret til Rælingens beste. Hva som skjedde etter hvilen blir nok grundig analysert. Både RHK og Halden spilte helt jevnt de første ti minuttene etter hvilen. Så kom en periode med skjebnesvangre feil som gjestene utnyttet godt.

Rælingens trener mente forberedelsene var gode, men at man ikke klarte å svare på Haldens omlegging på banen. – Vi visste godt hva Halden kom med. Heller ikke endringene var en stor overraskelse, men vi klarte ikke å justere det godt nok i praksis. Nå jobber vi videre slik at vi kan gjøre gode prestasjoner over lengre tid, forklarer Michael O’Sullivan.

Rælingen spiller sin neste kamp i Grundigligaen onsdag 17.februar mot Sola kl.19:00 i Marikollhallen.