-Klubben har betydd mye for meg – Ravens
Anniken Wollik, Rælingen

-Klubben har betydd mye for meg

Anniken Wollik har signert ny kontrakt med Rælingen. Kantspilleren er ærlig, frittalende og byr på seg selv. Slik oppleves hun også på banen.

En spiller man tar med seg i krigen
21-åringen går «all in» når hun er på trening eller kamp, og omtales av lagvenninnene som en man tar med seg i «krigen» på parketten. I junioralder var hun litt uryddig i stilen og valgte ofte egne løsninger. Hennes styrke holdt på å felle henne. -Noen år tilbake var forsvarsspillet en stor utfordring for meg. Jeg tenkte bare på å score mål. Da jeg ble løftet inn i A-stallen fikk jeg etterhvert justert på dette, og tror at min spillestil har tilført laget noen styrker, sier Anniken.


En god utviklingsarena

97-modellen har allerede 87 A-lagskamper siden sesongen 2015/16, og har dermed blitt en av veteranene i det unge mannskapet. -Klubben har betydd mye for meg. Jeg har fått tillit og en veldig bra utviklingsarena med gode trenere i Daniel og Ane. Vi har et ungt lag og trenger å få bygget på grunnmuren. Sammen skal vi jobbe for videreutvikling og best mulig resultater.

-Håndballen er et fristed
-Du lever et aktivt liv med jobb og studier. På hvilken måte spiller håndballen er rolle i livet ditt som toppidrettsutøver? -Det beste med håndballen er at jeg opplever det som et fristed hvor jeg kan ha det gøy og utføre oppgavene man får. Jeg har hatt to tøffe år med en personlig hendelse som har tatt på ekstremt fysisk og mentalt. For meg har det hjulpet og vært viktig å vise for meg selv at jeg har vært god nok, avslutter Anniken

På onsdag møter Rælingen Molde i Marikollhallen. I høst ble det poengdeling. Det er ganske klart at kampen har større betydning for RHK enn for Romsdalslaget.