Målshow og publikumsfest – Ravens
Frida Haug Hoel, Rælingen

Målshow og publikumsfest

Hjemmekampen mot Vipers i eliteserien ble flyttet til Skedsmohallen for å samle Romerike til en håndballfest med noen av norges største håndballstjerner. Hallen var fullsatt og publikum fikk oppleve rekordmange mål.

Perioder med meget godt spill
Kristiansandlaget var ikke uventet skyhøye favoritter. For Rælingens del var fokuset arbeidsoppgaver og ikke minst å få til en bedre kamp enn hva laget presterte på bortebane i høstens oppgjør. -Vi møter et av Europas kanskje ti beste lag. Da må fokuset være der gjennom seksti minutter, sier Daniel Birkelund. Tilstedeværelsen varierte, noe som også ga utslag i målprotokollen. Fra å levere til karakter meget bra svingte RHK i perioder også til andre enden av skalaen. Slikt straffer seg mot lag av dette kaliberet. Dog var opplevelsen at Rælingen aldri kollapset, men holdt fokus på sine oppgaver til siste minutt.

LES OGSÅ: Nytt stortap: -En bedre følelse denne gangen (Romerikes Blad)

Målrikt
Gjestene startet best, men foran et stort publikum i Skedsmohallen svarte RHK og gikk opp i ledelse 4-3 etter fem spilte minutter. Den neste perioden bar preg av en del feil, og Rælingsjentene ble hektet av og måtte gå til pause med minus 11 i protokollen. Etter hvilen hadde hvittrøyene en god ti minutter periode og hang godt med resten av omgangen. Det endte med en av de mest målrike kampene på lang tid i eliteserien for kvinner. Med 45 til gjestene og 31 til hjemmelaget kan man oppsummere at det ble en kamp preget av godt angrepsspill

LES OGSÅ: Mener eliteseriekonkurrent brøt regelverket (Romerikes Blad)

Se videointervju med Frida Haug Hoel og Daniel Birkelund

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/305600180092870/

 

Se sammendrag produsert av HandballTV.com

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/294753738062501/


Kampfakta

Rælingen-Vipers 31-45 (13-24)
Link til alle kampfakta (NHF sider)