Målshow og publikumsfest – Ravens
Frida Haug Hoel, Rælingen

Målshow og publikumsfest

Hjemmekampen mot Vipers i eliteserien ble flyttet til Skedsmohallen for å samle Romerike til en håndballfest med noen av norges største håndballstjerner. Hallen var fullsatt og publikum fikk oppleve rekordmange mål.

Perioder med meget godt spill
Kristiansandlaget var ikke uventet skyhøye favoritter. For Rælingens del var fokuset arbeidsoppgaver og ikke minst å få til en bedre kamp enn hva laget presterte på bortebane i høstens oppgjør. -Vi møter et av Europas kanskje ti beste lag. Da må fokuset være der gjennom seksti minutter, sier Daniel Birkelund. Tilstedeværelsen varierte, noe som også ga utslag i målprotokollen. Fra å levere til karakter meget bra svingte RHK i perioder også til andre enden av skalaen. Slikt straffer seg mot lag av dette kaliberet. Dog var opplevelsen at Rælingen aldri kollapset, men holdt fokus på sine oppgaver til siste minutt.

Målrikt
Gjestene startet best, men foran et stort publikum i Skedsmohallen svarte RHK og gikk opp i ledelse 4-3 etter fem spilte minutter. Den neste perioden bar preg av en del feil, og Rælingsjentene ble hektet av og måtte gå til pause med minus 11 i protokollen. Etter hvilen hadde hvittrøyene en god ti minutter periode og hang godt med resten av omgangen. Det endte med en av de mest målrike kampene på lang tid i eliteserien for kvinner. Med 45 til gjestene og 31 til hjemmelaget kan man oppsummere at det ble en kamp preget av godt angrepsspill

Se videointervju med Frida Haug Hoel og Daniel Birkelund

Frida Haug Hoel og Daniel Birkelund oppsummerer hvordan de opplevde eliteserieoppgjøret mot Vipers. Klart fremskritt fra høstens oppgjør og mye positivt å bygge videre på 👍#HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 30 January 2019

Se sammendrag produsert av HandballTV.com

Sammendrag: Rælingen-Vipers

Se highlights fra eliteserieoppgjøret mellom Rælingen og Vipers Kristiansand.Sammendraget er produsert av handballtv.com hvor du også kan se alle eliteseriekampene gratis i opptak 24 timer etter kampen ble spilt. Vil du se elitekamper på direkten og ikke kan komme i hallen, klikker du deg inn på Romerikes Blad eller noen av de andre Amedia-avisene. TV 2 viser ukas kamp og følg gjerne også TV 2 Håndball, Norsk Topphåndball – www.topphandball.no og Håndballpodden dersom du vil ha flere spennende nyheter fra håndballen