Lite stemte i cupkampen – Ravens

Lite stemte i cupkampen

Rælingen følte de var godt forberedt mot Byåsen. Under oppvarmingen satt skuddene og pasningene, men var ikke i nærheten da kampen ble blåst i gang.

Manglet rytme og nøyaktighet
Trønderne så ikke ut til å savne noen av sine skadede spillere. De var skjerpet, angrep mot mål og løp i returløp som om de aldri hadde gjort noe annet. Tomac briljerte og viste mer enn smarte innspill. Før det var spilt ti minutter stod stillingen 7-3 til hjemmelaget. Skulle Rælingen våkne? Etter hvert som kampen skred frem anstrengte RHK-jentene seg for å komme tilbake, men det ble urytmisk og det viste seg å være en dag der lite stemte. Gjennomgangsmelodien fortsatte etter hvilen. Riktignok måtte Byåsen jobbe for hver scoring i de første ti minuttene, men etter hvert kom de tilbake i steamen. Det ble en kamp der det ikke ville seg, uansett hva man forsøkte.

På hodet ut av NM: – Vi ble altfor nølende i det vi gjorde (RB+)

-Det er litt vanskelig å sette fingeren på hvorfor det ble slik
Marte Juuhl Svensson ble kåret til Rælingens beste spiller. Playmakeren har definitivt hadde større dager på jobben, men det var liten tvil om at hun gjennom plusskontoen i spillet gjorde seg fortjent til prisen. -Inngangen og forberedelsene til kampen føler jeg det ikke var noe å si på. Det er litt vanskelig å sette fingeren på hvorfor det ble slik. Vi klarte ikke å tette igjen, men spillet fremover gikk jo greit til tider, spesielt da ballen går fort og vi ikke stusser. Likevel er vi ikke skarpe nok i avslutningene og valgene våre, sier Marte etter kampen.

LES OGSÅ: Julie Bøe Jacobsen etter ny korsbåndskade: -Jeg kommer tilbake

Videointervju med Marte Juuhl Svensson

Siste nyhetssaker: