Romerike Ravens-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Ravens

Romerike Ravens-Follo HK Damer, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

På søndag er det ny kamp i Skedsmohallen. Setene er nummerert og du sikrer din faste plass. Vi tilbyr en tribuneplan som følger de nasjonale reglene. Dette betyr at det kun er lov til å sitte på annen hvert sete.

Om motstanderen Follo HK Damer
Follo HK Damer er Follo-regionens flaggskip i kvinnehåndballen, topp-/satsningsklubb for jenter i Follo, med samarbeidsklubbene Ski IL Håndball, Langhus IL Håndball, Kolbotn IL Håndball, Siggerud IL Håndball og Oppegård IL Håndball.

Follo HK Damer ble etablert som egen klubb fra sesongen 2007/2008. Før den tid var vi en avdeling i Follo Håndballklubb der damene spilte i 2. divisjon. Fra 2015 har klubben rykket opp fire ganger i seriesystemet og har nå lag i REMA 1000-ligaen og 2. divisjon.

Opprykket til 1.divisjon i Framohallen 1. mai 2016 er et historisk øyeblikk og starten på alvoret i topphåndballsatsningen til Follo HK Damer. Klubbens målsetning er å etablere seg i toppen av norsk håndball, lokalt forankret.

Kjøp billett
Last ned vår app på telefonen din. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Foreløpig ligger kun billetter ute til første hjemmekamp som spilles 5.september og til sesongkort.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon

Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern

-Hold en meter avstand når du står i kø
-Hold deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune

Parkering

Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen