Haslum-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Haslum-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Seriestarten ble en thriller. Det var lite som tydet på et slikt kampbilde etter en forrykende start av RHK.  Daniel Birkelund var ikke fornøyd med utførelsen, men var tross alt glad for poenget.

-Vi var et stykke unna i dag
Daniel Birkelund ville ikke gjort noe annerledes fra oppkjøringen startet 6.mai og frem til seriestarten. Som hovedtrener for et lag med ambisjoner som har vist flott utvikling, ble det en liten nedtur i oppgjøret mot Haslum. -Det er bra å kjempe inn ett poeng i en slitekamp. Vi er for mange som er langt unna å prestere på nivået som er normalen på trening og kamp. Sånn kan det bli noen ganger, særlig i en serieåpning. Det er lett å spenne seg opp for mye. I dag klarte vi ikke å stå tett nok på hverandre i forsvar. Vi jobbet for å være tro mot konseptet, men det svingte for mye, sier Birkelund.

LAST NED RHK HÅNDBALL APP (Appstore / Google Play)

Full klaff i starten
Etter bare fire minutter ledet RHK 4-0. Det gikk nesten for lett og Bærumslaget brukte tid for å komme til hektene. Etterhvert fant de resepten mot et  Rælingslag som hadde mistet litt av krigerviljen. Det ble er målkalas i første omgang der Haslum gikk til pause med ledelse 19-17. Etter hvilen skulle det bli verre før det snudde. Rælingsjentene tok seg sammen. Forsvar, tempo og scoringer kom på løpende bånd. Fra å ligge under med fire gikk RHK opp i ledelse 23-22. Noe stort forsprang klarte de aldri å tilrive seg. Med halvminuttet igjen på klokka var vertskapet igjen foran med ett mål. I kampens siste sekunder berget Rikke Skiri Østigård uavgjort.

BLI MED I SCORINGSKLUBBEN

Videointervju med Rikke Skiri Østigård

Første hjemmekamp 15.september
Neste serierunde i 1.divisjon blir hjemme i Marikollhallen. Søndag 15.september kl.18:00 kommer Grane Arendal på besøk. Før dette spilles 3.runde i NM mot Vålerenga onsdag 11.september i Jordalhallen kl.19:00