Vil vise solidaritet – Spiller Rosa sløyfe-kamp – Ravens
Pernille Nylend, Karoline Strømberg og Anniken Wollik, Rælingen

Vil vise solidaritet – Spiller Rosa sløyfe-kamp

Rælingens håndballjenter støtter i år Rosa sløyfe-aksjonen. I kampen mot Fredrikstad søndag 28.oktober spiller jentene i rosa drakter som auksjoneres til fordel for aksjonen.

Viktig budskap
Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Dette synes jentene og klubben er viktig.

Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen. Rosa sløyfe har sitt opphav i USA der amerikanske kvinner på begynnelsen av 1990-tallet krevde større bevilgninger til brystkreftforskning. Siden den gang har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner viet oktober måned til Rosa sløyfe-aksjonen. Aksjonen har blitt arrangert i Norge siden 1999. Dette er første gang RHK er aktiv deltaker i denne aksjonen.

Støtt Rosa sløyfe-kampen. By på en drakt (LINK)

Venter seg et tøft oppgjør mot Fredrikstad
Laget fra plankebyen står med like mange poeng som Rælingen så langt i sesongen. De har i tillegg hatt e-cup og seier i cupens kvartfinale mot Molde den siste uka. -Det blir selvsagt et tøft oppgjør. Fredrikstad har et solid mannskap og vi må prestere på vårt aller beste nivå for å ha mulighet for poeng, sier Daniel Birkelund.

Hør Cecilia Tærud Hjellnes, Frida Haug Hoel og Emma Holtet sine appeller for å støtte aksjonen:

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/310194559794050/