1268 tilskuere på håndballfest i Skedsmohallen – Ravens
Frida Haug Hoel, Romerike Ravens

1268 tilskuere på håndballfest i Skedsmohallen

Vipers superstjerner gjestet Skedsmohallen og vant i oppgjøret de var store favoritter. På tribunen var det en god stemning og slik man ønsker at enhver kamp i Rema 1000-ligaen skal være. På banen yppet Ravens seg i perioder, men manglet jevn nok kvalitet til å utfordre Kristiansandlaget.

Kaptein Frida Haug Hoel ble kåret til beste Ravens-spiller. Spesielt i 2.omgang storspilte Eidsvolljenta og viste at formen definitivt er i anmarsj.

-Vi møter et av verdens beste håndballag. Det er tøft men vi leverer bra i de periodene vi er skjerpet. Vi har snakket mye om å være lojale til konseptet vårt. Når vi klarer dette synes jeg vi leverer på et godt nivå, sier Haug Hoel

Allerede om en uke kommer Vipers tilbake til Skedsmohallen. Da skal 1/8-delsfinalen i NM spilles. Før dette er det en ny kamp i Rema 1000-ligaen.

-Vi har egentlig allerede nå fokus rettet inn mot søndagens kamp mot Larvik. Cupkampen om en uke tenker vi på senere, avslutter Haug Hoel.

Ane Mällberg, Romerike Ravens

-Det er ikke lov å henge med hodet
Hovedtrener Ane Mällberg har sammen med trenerteamet jobbet oppgaveorientert frem mot Vipers-kampen. I en periode med tett kampprogram kan man ikke dvele lenge på et tap mot et lag av Vipers kaliber.

-Når vi er tålmodige kommer vi til gode sjanser. Vi gjør noen dårlige pasninger som Vipers bryter og får inn flere superkontringer. Uten disse hadde resultatet blitt en god del bedre. Det er ikke lov å henge med hodet. Luker vi bort småfeilene blir det bra, sier Mällberg.

Artikkelen fortsetter under videointervjuet

Tuva Høve ble banens beste: -Vi forbereder oss like godt mot alle motstandere
2.omgang ble innledet med Vyakriva show. Det meste hun foretar seg ser lekende lett ut. Det var en strek i regningen at hun haltet ut med skade syv minutter før slutt.

Vipers som skal spille Champions League til helgen før de igjen gjester Skedsmohallen kommende onsdag tar ikke lett på noen motstandere. Tuva Høve som ble lagets toppscorer og kåret til beste spiller var i godt humør da hun oppsummerte etter kampen.

-Vi forbereder oss like godt mot alle motstandere. Før kampen var det kun fokus på Ravens og ikke noe på andre oppgaver som venter. Vi spiller periodevis veldig bra og er selvsagt alltid fornøyd med seier. I dag hadde vi et mål om å løpe mye og lage de enkle målene, men vi har litt å jobbe med bakover, sier Høve.

Superstjerne gikk på supersmell. Anna Vyakhireva (Vipers) hinket av banen syv minutter før slutt

Kampfakta
Romerike Ravens – Vipers Kristiansand 22-35 (11-17)
Mål Ravens: Frida Haug Hoel 7, Maja Muri 4, Marielle Nordvang 3, Hanna Örtorp 3, Astrid Mjøen Holstad 3 (1), Kristin Eskerud 1, Constance Hedenstad 1
Toppscorer Vipers: Tuva Ulsaker Høve 6
Utvisninger: Ravens 2×2, Vipers ingen utvisninger
Dommere: Morten Isachsen og Ronny Andre Hell
Tilskuere i Skedsmohallen: 1268