Løste ikke oppgavene – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

Løste ikke oppgavene

Rælingen reiste til kamp mot Gjerpen med tro og optimisme. Laget kom raskt ned på jorden etter å ligge under 9-1 etter litt over ti minutter på kampklokka.

Kom bakpå fra start
RHK ble revet i filler bakover og traff stenger og hjemmelagets målvakt i på egne angrep. Det ble en tøff dag på jobben der lite stemte. I pausen forsøkte Daniel Birkelund og Ane Mällberg å vekke jentene. Det var mer vilje, men laget fikk ikke betalt i målprotokollen. -I dag er vi dessverre ikke gode nok. Jeg må få litt avstand og se på analysen, forteller en skuffet Birkelund.

Kaja Kristensen fikk prisen som beste RHK-spiller. Hør intervju med henne etter kampen

En tung dag på jobben….. Rælingen var ikke i nærheten av sitt beste nivå mot Gjerpen. Kaja Kristensen ble kåret til RHKs beste spiller. Hun forsøker å oppsummere etter en vanskelig kamp som ender 33-20 til hjemmelagetBare å brette opp ermene og jobbe hardt videre#HeiaRHK #NoGutsNoGlory