En spiller med høye ambisjoner – Ravens
Rikke Arnesen, Rælingen

En spiller med høye ambisjoner

Med signeringen av Rikke Arnesen får RHK en meget lovende venstre kantspiller. 19 åringen har 27 landskamper og vil sammen med Pernille Nylend skape et sterkt team i spillerposisjonen.

Håndballen har første prioritet
Arnesen har lagt bak seg et tungt år der hun ble satt ut grunnet sykdom. Ungjenta fra Kjelsås og kommer til Rælingen via Stabæk. Nå er hun mer sulten enn noen gang. -Jeg har høye ambisjoner og ønsker å spille på det høyeste nivået som mulig. Fra høsten blir det studier, men prioriterer håndballen i håp om at dette er noe jeg kan leve av fremover.

Trives og er fornøyd med treningene
19 åringen har trent med klubben noen uker og har allerede vist sterke sider i forsvarspillet og i sin avslutningsteknikk. -Jeg er utrolig fornøyd med treningene hittil og trives kjempegodt. Det er mye innsats og glede og jentene er utrolig hyggelige. Opplegget er veldig profesjonelt så jeg tror dette kommer til å bli en veldig bra sesong. Rælingen virker som et lag med ambisjoner og mye talent som jeg håper jeg kommer til å utvikle meg mye sammen med.

Tidligere lagvenninner beskriver henne som en blid person som passer på alle rundt seg. Hun har en enorm mental styrke, som har fått henne til å takle mye motgang. -Jeg håper jeg kan bidra med positivitet og innsats, og ellers gode holdninger, avslutter Arnesen.