Frida Haug Hoel: -Jeg stortrives i laget – Ravens

Frida Haug Hoel: -Jeg stortrives i laget

Eidsvoldjenta Frida Haug Hoel spilte sin første kamp for RHK som senior i klubbens debutsesong på øverste nivå i norsk håndball. Så langt har det blitt 137 obligatoriske kamper. Med signeringen av ny kontrakt skal det bli flere!

-Vi har skjebnen i egne hender
Rema 1000-ligaen er ikke en gang halvspilt for Rælingens del, men Frida Haug Hoel er optimistisk med tanke på fremtiden. -Jeg ser allerede frem mot neste sesong, men hvilke divisjon vi spiller avgjøres jo i den nåværende. Vi kan jo med sikkerhet si at den skjebnen holder vi i våre egne hender, og jeg håper jo selvfølgelig vi blir værende der vi er nå. Uavhengig av hvilken divisjon vi spiller i ser jeg frem til å være del av ett nytt satsingsprosjekt på Romerike. Jeg håper vi kan klare å skape enda mer blest rundt håndballen på Romerike og bygge opp en solid satsning.

22-åringen ønsker å bli enda skarpere i angrepsspillet. -Jeg ønsker å utvikle skuddene mine fra bakken, og fintene begge veier. I forsvarsspillet vil jeg bli smartere og vinne flere av mine egne dueller.

Attraktiv
Fire klubber jaktet høyrebacken, og det var ingen selvfølge at hun skulle bli med videre. -Det er selvfølgelig ett stort kompliment at andre klubber legger merke til meg som spiller. Mye av grunnen til at jeg valgte å bli i Rælingen er at jeg er en spiller som trenger trygghet rundt meg. Jeg setter også trivsel veldig høyt. I Rælingen har jeg masse tillit. Jeg føler jeg har tatt steg i alle sesongene jeg har vært her. Å fortsette utviklingen med dette laget føles derfor veldig riktig for meg akkurat nå. Jeg stortrives og jeg vet at de andre jentene vil bli bedre håndballspillere og legger ned den jobben som trengs for at vi som lag skal prestere, fortsetter Frida.

Spent på resten av sesongen
Denne uken blir lagene i Rema 1000-ligaen presentert nok et terminlisteopplegg. Det er mye uvisst, men de fleste spillerne ser ut til å takle situasjonen ganske bra. -Det blir jo veldig spennende å se hva som skjer med sesongen, men jeg håper jo vi får fullført. Vi har jo skjebnen i egne hender, og det er fortsatt mange kamper igjen å hente poeng i. Vi har brukt den lange pausen nå på å spesielt spisse angrepsspillet og hatt fokus på detaljer der. Det positive med denne «pausen» er at vi har fått mer tid i sesong til å spisse ting man kanskje gjør i en oppkjøring eller off-season. Det tror jeg vi kan dra fordel av når kampene starter igjen. Jeg har veldig troa på at vi skal komme oss opp fra de nedre plasseringene og ta de poengene vi trenger.

Les Romerikes Blad:
Klare for å gi gass videre med Rælingen: – Håper å være et forbilde for andre