Maja skal vise muskler mot Fredrikstad – Ravens

Maja skal vise muskler mot Fredrikstad

Fredrikstad Ballklubb gjester Skedsmohallen på søndag. Det blir en historisk dag for nyetablerte Romerike Ravens. For første gang spiller laget en offisiell kamp på hjemmebane.

Lillestrømjenta Maja Muri vendte snuten hjemover etter noen sesonger i Fredrikstad. Hun gleder seg stort til å møte gamle lagvenninner. -Det er alltid gøy å spille mot de man kjenner. Vi ønsker å vise at Ravens er et bra lag. Jeg gleder meg også til å spille i Skedsmohallen igjen, sier Maja.

Laget fra plankebyen hang lenge godt med Vipers i første serierunde, men etter pause var det ingen tvil om hvem som var best. Verdens beste klubblag vant som forventet oppskriftsmessig. FBK har de siste årene etablert seg i midtsjiktet i Rema 1000-ligaen. I år sikter de seg inn mot 4.-6.plass på tabellen. Klubben har også deltatt i Europacup, og det er ingen tvil om at forventningene til egne prestasjoner er store.

Fjorårets førstemålvakt i Rælingen valgte å gå videre til Fredrikstad da Østfoldlaget kom med et tilbud til henne i januar. Det blir et hyggelig gjensyn med Brasilianske Caroline Martins.

Vil du på kamp?

Last ned vår app på telefonen din. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Foreløpig ligger kun billetter ute til første hjemmekamp som spilles 5.september og til sesongkort.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon

Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern

-Hold en meter avstand når du står i kø
-Hold deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune

Parkering

Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen