Klarte ikke å følge opp den gode starten – Ravens
Leila Laksiri, Rælingen

Klarte ikke å følge opp den gode starten

Foran 1160 tilskuere i Skedsmohallen ble det en flott ramme rundt Grundigligaoppgjøret mellom Rælingen og Larvik. Gjestene fra Vestfold styrte kampen, men vertskapet yppet seg i starten.

Den første delen var jevnspilt. På stillingen 5-5 tok Tor Odvar Moen time-out og fikk brukbar respons hos sine jenter. Rælingen hang greit med. Bakerst stod Cecilia Tærud Hjellnes nok en god kamp for hvittrøyene. I første omgang var også de offensive bidragene gode hos Leila Laksiri (2 mål), Karoline Strømberg (4) og Bettina Sonerud (2).

Etter hvilen var Larvik tydelig mer skjerpet. Offensive Rælingsfeil ble straffet. I siste halvdel av omgangen fikk vi se et mer lekent Larviklag som spilte med lave skuldre og litt høyere risiko.

Rælingens trener Michael O’Sullivan var fornøyd med juniorene som kom innpå, men mente at flere spillere måtte melde seg på dersom man skal ha en sjanse i slike kamper. -Vi må ha sprut i beina og tro på det vi gjør, sier O’Sullivan, som også mente at laget skal få noe bra ut av dette før de neste to kampene som kommer mot Halden og Sola.

Cecilia Tærud Hjellnes (RHK) og Kristine Breistøl (Larvik) ble kåret til kampens beste spillere.

Se videointervju med Tor Odvar Moen og Michael O’Sullivan

skjermbilde-youtube

Romerikes Blad (RB+) På høyde en kort periode

Kampfakta:
Rælingen-Larvik 18-30 (11-17)
Mål RHK: Leila Laksiri 5 (1), Karoline Strømberg 4, Bettina Sonerud 2, Anniken Dahl Christensen 2, Karoline Lund 1, Silje Arnesen 1, Albertine Schaug Ellevold 1, Ane Marthe Lines 1
Toppscorer Larvik: Kristine Breistøl 7
Utvisninger: RHK 2×2, Larvik 2×2