Godkjent mot Larvik – Ravens
Karoline Strømberg, Gro Hammerseng Edin og Karoline Lund

Godkjent mot Larvik

Rælingen snakket om å gå av banen med stolthet. Etter noen tøffe kamper løftet laget seg mot et av Europas beste. Det ble også den siste gangen for en RHK spiller å møte verdensstjerne Gro Hammerseng Edin. Den tidligere landslagskapteinen legger opp etter denne sesongen.

Vertskapet tok initiativet fra start, men denne gangen bet hissige Rælingsjenter jeg fast og ble ikke overkjørt. Aller mest imponerte de som lag i starten av 2.omgang. Larvik mønstret sine aller beste, men RHK var best før Tor Odvar Moen tok time-out 7 minutter etter hvilen. Fra å ligge under 13-8 reduserte Rælingen til 14-11. De neste 10 minuttene ble de svakeste, men innspurten stod det respekt av. Unge Karoline Lund banket inn 3 flotte mål. De gode periodene var ikke nok til å forhindre Larvik fra en fortjent 25-16 seier. Likevel, Rælingsjentene kunne gå av banen med stoltheten i behold.

Karoline Strømberg ble kåret til RHKs beste og var fornøyd med lagvenninnene sine. -Det er alltid gøy å spille mot de beste. I dag har vi flere gode perioder, men man får også se hvor hardt man blir straffet dersom man gjør enkle feil. Det var fin læring og absolutt en opptur spillemessig for laget vårt.