Ser fremover – Ravens
Ane Marthe Lines, Rælingen

Ser fremover

Rælingen gikk på banen uten respekt mot medaljekandidaten Byåsen. God start og ledelse 2-0 ble en vekker for de meritterte trønderne, som etterhvert tok over regien. RHK kunne likevel gå av banen med hodet hevet

Positiv utvikling i det offensive spillet
Kampen var forholdsvis jevnspilt, men Byåsen vant hvert femte minutt med ett mål, og når de siste fem i første omgang ble en «tremålsseier» kunne de gå til pause med en komfortabel 18-10 ledelse. Etter hvilen var Rælingen jevnt bedre. Melodien var lik med jevnspilte perioder. Til forskjell fra de siste fem minuttene i første omgang slo RHK til med å vinne denne perioden med fire mål. Dermed vant hvittrøyene også omgangen med ett mål.

-Jeg er veldig fornøyd med den positive utviklingen i det offensive spillet. Vi scorer 26 i dag og 24 i onsdagens oppgjør mot sølvvinner Vipers. Det er morsomt å se at jentene endelig får betalt for treningene som er lagt ned på dette. Jeg gleder meg til å jobbe videre med denne gjengen, forteller Michael O’Sullivan.

Ane Marthe Lines var Rælingens beste og fikk fortjent bestemannsprisen.