Kunne endelig juble for seier – Ravens
Cecilia Tærud Hjellnes, Rælingen

Kunne endelig juble for seier

Rælingen fikk endelig sin etterlengtede seier i årets Grundigliga. Hvittrøyene var klart best mot et Oppsal-lag som ble parkert av hjemmelaget.

Kjempet motstanderen ut av stilen
RHK taklet mer, løp mer og fikk betalt i målprotokollen. Allerede etter ti minutter fikk tilskuerne en aning om at her lå det poeng i luften. Ledelse 6-2 økte til 14-7 før lagene tok pause. Gjestene fra Oslo gjorde forsøk på å komme tilbake og scoret 2.omgangs to første mål, men RHK slo tilbake. Etter 48 minutter hadde hjemmelaget økt til 23-14. Resten av omgangen ble en transportetappe og Rælingsjentene kontrollerte inn til 25-21 seier.

Det var mange lovord i garderoben etter kampen fra både spillere og trenerteamet. Assistenttrener Jeanette Nilsen Nilsen oppsummerte; -Jentene fikk endelig belønning for godt treningsarbeid. Laget har spilt god håndball de siste tre kampene. Dette gir oss et godt grunnlag for reisen videre.

Cecilia Tærud Hjellnes spilte nok en solid kamp bakerst og fikk bestemannsprisen. Oppsals beste ble Kristin Halvorsen