Solid 1.omgang la grunnlag for seier – Ravens
Cecilia Hjellnes, Rælingen

Solid 1.omgang la grunnlag for seier

Et forsterket Grane Arendal var ikke gode nok til å stjele poeng i Marikollhallen. Rælingens 1.omgang var meget solid, og gjestene var aldri i stand til å true hjemmelaget.

Lykkes med den defensive målsetting
-Vi hadde forberedt oss godt og jeg er spesielt fornøyd med første del av kampen. Målet var å holde Grane Arendal på 19 mål. Den delen lykkes vi med. Vi slurver litt offensivt etter hvilen, men jeg synes det er flere gode prestasjoner, forteller Michael O’Sullivan. Målvakt Cecilia Tærud Hjellnes storspilte og ble fortjent tildelt bestemannsprisen. -Forsvaret gjør en solid jobb foran meg, så da blir oppgaven min enklere, forteller Cecilia beskjedent.

Offensivt viste RHK periodevis godt tempo og effektivt kontringsspill. I etablert angrep var playmaker Julie Bøe Jacobsen og Anniken Wollik på høyre kant fremtredende. Hele åtte utespillere noterte seg for scoringer.

Herlig!!!!! Vi vinner 25-19 over Grane Arendal. Super 1.omgang og en super Cecilia i målet 👍