Klare for semifinale i J20 NM – Ravens
Vilde Byberg Smedstad, Rælingen

Klare for semifinale i J20 NM

Rælingen innfridde og vant en fortjent seier mot et hardt kjempende Charlottenlund. Dermed er laget klare for semifinale der Byåsen, Fana eller Sola blir motstander.

Tett og spennende oppgjør
RHK var best i innledningen og så ut til å ha god kontroll. Gjestene fra Trøndelag kjempet iherdig og snudde kampen midtveis i 1.omgang. Rælingen kom tilbake og gikk til pause med 12-10.

2.omgang var ikke mange minuttene gammel da RHK gikk opp i 15-11 ledelse. Igjen kom Charlottenlund tilbake. De klarte ikke å stå i mot RHK i innspurten, mest takket være en meget solid Vilde Byberg Smedstad som hadde en redningsprosent på over 55!

-Det er godt gjennomført, men vi blir kanskje litt nølende noen ganger og kunne vært bedre til å kontrollere kampen når mulighetene byr seg. Uansett er vi veldig fornøyd med å være i semifinalen, sier Daniel Birkelund.

Jippiiii 👏👏👏 Jentene er klare for semifinale i junior NM. RHK slo Charlottenlund 24-22 i en kamp der Vilde Byberg Smedstad viste solid målvaktspill#HeiaRHK #NoGutsNoGlory