Fortsatt i utvikling – Ravens
Emma Holtet, Karoline Strømberg og Marte Juuhl Svensson i forsvar for Rælingen

Fortsatt i utvikling

-Jeg synes vi er på vei. Vi har tatt nye steg individuelt og som lag, sier Rælingens trener Daniel Birkelund etter eliteseriekampen mot Storhamar. RHK måtte reise poengløse hjem fra Hamar, men kunne vise til et langt bedre resultat enn i høstens oppgjør.

Gikk respektløst til verks
Hos Norsk Tipping ga RHK-seier tretten ganger innsatsen. Satset man pengene på Storhamar ville man ikke få mer igjen enn innskuddet. Innledningsvis så det ut som en odds-bombe. Som gjester i Boligpartner Arena viste Rælingen ingen respekt og ledet tidlig 3-1. Hvittrøyene hang fint med gjennom 1.omgang, og kunne med litt mer nøyaktighet gått til pause med et langt bedre resultat enn å ligge bak med fire (16-12). I 2.omgang var vertskapet suverene frem til det gjenstod 12 minutter av kampen. Rælingen ble nærmest statister og så ut til å ha glemt nivået de hadde inne i første omgang. Daniel Birkelunds justering i kampens siste time-out hadde positiv virkning. RHK vant avslutningen med 9-6 og kunne gå av banen med hevet hode.

LES OGSÅ: – Ville vært en sensasjon om vi hadde vært i nærheten av poeng (Romerikes Blad)

SE OGSÅ: Videoreportasje -På innsiden-

Se intervju med banens to beste spillere, Rælingens Anniken Wollik og Malene Aambakk fra Storhamar

Anniken Wollik (RHK) og Malene Aambakk (Storhamar) ble kåret til kampens beste spillere i kveldens eliteserieoppgjør. Hør blide jenter oppsummere. Vi gratulerer Storhamar og ønsker dem lykke til videre i medaljejaktenNorsk Topphåndball – www.topphandball.no Romerikes Blad Håndballpodden Håndballstudio Storhamar Håndball Elite handballtv.com

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 6 February 2019

 

Kampfakta
Storhamar-Rælingen 36-25 (16-12)
Link til alle kampfakta (NHF sider)

 

Folkets kamp! Gratis inngang mot Larvik!