Poengdeling i skjebnekamp – Ravens

Poengdeling i skjebnekamp

I eliteserieoppgjøret mellom Rælingen og Skrim Kongsberg var det tydelig at mye stod på spill. Det ble drama til siste sekund. Med poengdeling har Rælingen fortsatt fordelen av å være best innbyrdes.

Jevnspilt
Ingen av lagene klarte å tilrive seg noe reelt grep om kampen i 1.omgang. Riktignok var Rælingen foran med 7-5 etter tolv minutter, men det var gjestene som gikk til pause med et måls ledelse.  I andre omgang var Skrim mer nøyaktige og klarte å komme opp i tre måls ledelse med femten gjenstående minutter. Rælingsjentene tok seg sammen, fikk satt forsvaret og noen viktige scoringer på ankomster.  Dermed ble det en thriller i sluttminuttene.

Nervepirrende avslutning
Med bare 4o sekunder igjen på klokka utlignet Frida Haug Hoel. Skrim fikk en siste matchball, men et kanonskudd ble stoppet av Victoria Bakken i sluttsekundene. -Jeg har ikke spilt så mye denne sesongen, så det var deilig å være medvirkende til at vi fikk med oss et poeng, sier målvakt Victoria Bakken. Hun hadde selskap av Frida Haug Hoel i intervju-sonen etter kampen. -Kampbildet ble som forventet. Vi hadde håpet å få satt tempo og avgjort til vår fordel mot slutten. Slik ble det ikke, så da skal vi være fornøyd med poenget vi fikk, sier Haug Hoel.

Det ble poengdeling i et svært spennende oppgjør mellom RHK og Skrim. Hør hva Victoria Bakken og Frida Haug Hoel sier etter kampen 👍 #HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Sunday, 3 March 2019

Allerede førstkommende søndag er det en ny viktig kamp som kan påvirke hvem som beholder plassen i eliteserien. Fana kjemper også for tilværelsen, og gjester Marikollhallen kommende søndag kl.18:00