Ane Mällberg: -Jeg er stolt av jentene. Vi fulgte kampplanen – Ravens

Ane Mällberg: -Jeg er stolt av jentene. Vi fulgte kampplanen

Forberedelsene var gode. Romerike Ravens mente selv at laget kunne gå for seier dersom planen slo til. Ravens gikk på banen med stor entusiasme. Jentene fra Romerike fikk betalt med viktige poeng i jakten på sluttspillplass.

Sola har imponert denne sesongen. Laget er klare for kvartfinale i Europacupen. På søndag skal de måle krefter mot Vipers. Kanskje lå det litt i bakhodet? Rogalandsjentene ledet med tre mål til pause, men var ikke forberedt på innsatsen og gløden Ravens viste i 2.omgang.

Jubelen stod i taket etter kampen. Laget hadde ikke mange minuttene før bussen gikk til flyplassen, men tok seg tid til en liten feiring i garderoben. Hovedtrener Ane Mällberg viste sitt største smil og var tydelig fornøyd. -Vi var godt forberedt visste at vi måtte gjøre gode vurderinger fremover for Sola er et solid lag. Vi hindret dem i for mange enkle kontringsmål og stod veldig tøft i forsvar. I tillegg viste Vilde (Johansen) klasse i mål i 2.omgang. Jeg er stolt av jentene. Vi fulgte kampplanen.

Se videointervju med Vilde Johansen. «Sterk seier mot Sola»

Rema 1000-liga oppgjøret startet oppskriftsmessig. Camilla Herrem satte inn 1-0 til hjemmelaget før det var spilt halvminuttet av kampen. Herrem var suveren i 1.omgang, men etter hvilen viste hun menneskelige sider.

Det er vilje og råskap som gjør at vi vinner

Karoline Strømberg

Karoline Strømberg kunne ikke fått en bedre måte feire sin 29-årsdag. Kapteinen var i skyene etter seieren. -Dette var akkurat det jeg ønsket meg i bursdagsgave. Vi hadde fokus og energi, vinner dueller og får satt forsvaret. Det er vilje og råskap som gjør at vi vinner.

Strømberg og Eskerud var markante og kompromissløse i midtforsvaret. Bakerst imponerte Vilde Johansen med en redningsprosent på nesten 40%. Fremover viste Thorngaard sin magi. Etter hvert som kampen skred frem stod de frem alle sammen. Det ble en skikkelig lagseier.