Ane Mällberg etter poengdeling: -Vi manglet kynisme – Ravens

Ane Mällberg etter poengdeling: -Vi manglet kynisme

Rema 1000-liga oppgjøret mellom Ravens og Byåsen hadde alt. Dueller, tekniske finesser, gode skudd og redninger. Lagene eide hver sin omgang og delte poengene i Skedsmohallen.

Kampen var jevnspilt de første tyve minuttene. Trønderne ledet 7-8. Så ble det ikke flere scoringer til gjestene. Ravens snudde kampen og gikk til pause med ledelse 15-8.

Ane Mällberg snakker til spillerne i time-out

Mällberg var fornøyd med sine jenter i pausepraten. -Selv om det buttet litt i mot holdt vi oss til kampplanen vår. Vi visste at Byåsen kom til å gå hardt ut i 2.omgang og hadde som mål å spille uavgjort de først ti minuttene. Det klarte vi ikke. Vi mistet fokus på planen vår og manglet kynisme, sier Mällberg

Det skulle bli verre. Byåsen kjempet seg helt opp i ryggen på Ravens. Før kvarteret var spilt hadde de nesten spist opp hele forspranget.

-Vi tok oss samme og kjempet oss opp i en 5-måls ledelse, men klarte ikke å holde på den i sluttminuttene. I dag gjør hver og en av oss en feil for mye til at kan si oss fornøyd, men det er bedre med ett poeng enn null, sier kaptein Frida Haug Hoel.

Avslutningen på kampen ble nervepirrende. Med to minutter igjen på klokka ledet Ravens med to mål. Anniken Wollik pådro seg en utvisning. Dermed måtte laget fra Romerike spille med en spiller mindre på banen resten av kampen. Det ble en vanskelig affære da Byåsen omsider hadde fått orden på sitt spill med syv utespillere offensivt. Gjestene hadde også matchballen i siste sekund, men skuddet ble stoppet av Ravens-målvakt Vilde Johansen.

-Vi fulgte planen i 1.omgang. Det var vi ikke like gode på i 2.omgang. Nå må vi nullstille oss for allerede om tre dager er det ny kamp. Vi skal ha fokus på det vi faktisk løste bra, avslutter Mällberg.