Kriget som helter men fikk ikke poeng – Ravens
Isabella Jacobsen og Kristin Eskerud hadde mange dueller med Heidi Løke

Kriget som helter men fikk ikke poeng

Det var mye å spille om for både Ravens og hjemmelaget Larvik. Vestfoldlaget hadde marginene i sluttminuttene og vant 24-23.

Det ble en skikkelig krigekamp med mange dueller. I 1.omgang var det ingen tvil. Ravens var best og kunne ledet mye mer enn med tre mål til pause. Laget viste entusiasme og vinnervilje. Kristin Eskerud vant duellen som forsvarskjempe mot en nesten usynlig Heidi Løke.

Etter pause fikk Ravens en svak start. Det tok tid før laget skrudd på bryteren. Larvik spiste opp, og tok ledelsen for første gang i kampen knappe syv minutter ut i omgangen. Ravens kjempet seg tilbake, og hadde absolutt poengsjanse, men det ville seg ikke i innspurten.

Podkast: Klisterboksen (E8/S2) – Maja snakker om fremtiden

Det var en skuffet gjeng med spillere og trenere som oppsummerte i garderoben etter kampen. Hovedtrener Ane Mällberg mener laget ikke tok godt nok vare på mulighetene, men at det i forhold til arbeidsoppgavene likevel er mye positivt å ta med seg videre.

-Når vi har flyt og rytme fremover er det bra, men vi gjør litt for mange tekniske feil. Vi utnytter heller ikke overtallsperiodene godt nok i denne kampen. Bakover er det veldig solid. Det er alt i alt mest bra å ta med videre. Vi har hatt to gode treningsuker og to gode kamper, men uten å få med oss poeng. Nå rister vi av oss skuffelsen og retter fokus mot neste helg og bortekampen mot Fredrikstad, sier Ane Mällberg,

Anniken Wollik ble kåret til Ravens beste spiller.

Se videointervju: Heidi Løke og Kristin Eskerud etter oppgjøret i Rema 1000-ligaen mellom Larvik og Ravens

Kampfakta
Larvik-Romerike Ravens 24-23 (10-13)
Mål Ravens: Maja Muri 6 (1), Anniken Wollik 6 (3), Frida Haug Hoel 4, Carina Berg 2, Astrid Mjøen Holstad 2, Constance Hedenstad 1, Sarah Deari Solheim 1, Silje Fjellengen 1
Toppscorer Larvik: Maja Furu Sæteren 7 (2)
Utvisninger: Larvik 4×2, Ravens 3×2