Klart for kvartfinale i NM – Ravens
Nora Lundell, Romerike Ravens

Klart for kvartfinale i NM

Onsdag reiser Ravens til Oppsal Arena. Oslo-klubben er vertskap for kvartfinaleoppgjøret i NM.

Det blir et lokaloppgjør der vinneren blir premiert med semifinaleplass i NM. Oppsal kjempet seg til seier i 1/8-delsfinalen mot Haslum. Kampen ble både jevn og spennende, men Oslo-laget trakk det lengste strået. Det endte med en tomålsseier mot Haslum der Ida Kallhovd ble kåret til Oppsals beste spiller med seks mål på like mange forsøk.

Ravens har spilt fin håndball i de siste kampene. I sitt avansement beseiret de Follo HK Damer. Som i 1/8-delsfinalen kommer Ravens til å mønstre en forholdsvis tynn tropp. Laget har flere spillere ute med skade og får ikke de første tilbake før i starten av november. I følge hovedtrener Bente Lunke Norum blir det fokus på oppgaver og utvikling.

-Cupen er bonus. Vi har tro på at det er mulig å avansere til semifinale. For oss dreier det seg om å bruke hver kamp for å løfte laget med målsetting om å skape en solid bredde i mannskapet vårt. Jentene har tatt fine steg og vi gleder oss til reisen videre, sier Bente.

Kampen spilles i Oppsal Arena kl.18:00 onsdag 14.oktober. Dersom du ikke kan komme til hallen er det mulig å se NM-oppgjøret på My Game (krever eget abonnement).

Kvartfinalene spilles onsdag 16.oktober:

Kl.18:00Byåsen Elite – Molde EliteHusebyhallenTV2 Play
Kl.18:00Oppsal – Romerike RavensOppsal ArenaMyGame
Kl.18:15Storhamar Elite – Vipers OBOS ArenaTV2 Play
Kl.18:30Larvik – Tertnes EliteBergslihallenMyGame