-Alle barn trenger forbilder! – Ravens
Dan Borgersen (Strømmen Sparebank) og Ane Mällberg (Romerike Ravens)

-Alle barn trenger forbilder!

Strømmen Sparebank er godt synlige på Romerike og har nå tegnet en 3-års avtale med Romerike Ravens. Banken blir synlig på drakt og arena, samt andre aktiviteter.

-Romerike Ravens og Strømmen Sparebank sitter litt i samme «båt» om dagen, selv om vi er en gammel bank på over 100 år endret vi strategien vår, omtrent samtidig som dere etablerte dere som ny klubb. Vi gjorde dette for å fornye oss, samtidig for å kunne møte kundene våre bedre, sier Dan Borgersen, Salgs- og markedssjef i Strømmen Sparebank.

Hvert år deler banken ut 10 % av overskuddet til lag, stiftelser og foreninger i nærområdet. Strategien rundt gaveutdeling og sponsorater er justert, Nå velger banken å sponse mye barne- og ungdomsidrett.

-Vi ønsker at barn og unge skal ha en trygg plattform å kunne utfolde seg på. Det er mange som har fått en mer utfordrende hverdag i den siste tiden med inflasjon og høye priser, derfor velger vi å gi tilbake til de som trenger den støtten. Men alle barn trenger forbilder og det er der Romerike Ravens kommer inn i bildet. Barn og unge må få lov til å drømme og strekke seg mot sine idoler, derfor må vi gi dem muligheten til det. Det er utrolig viktig at Romerike har et lag på øverste nivå i norsk håndball.

Samarbeidet med Strømmen Sparebank strekker seg tilbake over mange år. Banken har vært tydelig på sine forventninger.

-De største forventningene vi har til Romerike Ravens er at jentene fremstår som gode rollemodeller og forbilder for alle yngre spillere i samarbeidsklubbene på Romerike. Klubben er godt i gang med å produsere klassespillere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Det er bare se på solskinnshistoriene om Anniken Wollik og nå sist Maja Muri. De beviser at hardt arbeid blir belønnet og at det muligheter for andre unge spillere å følge i deres fotspor. Sportslig så får vi håpe at klubben klarer å etablere seg i toppen av Rema 1000-ligaen, og klarer å utfordre de store klubbene. På sikt hadde det stas med en topp 3 plassering.

Dan Borgersen som er salgs- og markedssjef i Strømmen har selv bakgrunn på toppnivå som lagidrettsutøver.

-Du kommer jo selv fra lagidrett. På hvilken måte ser du for deg lagspillet mellom banken, sponsoratene og Romerike Ravens?

-Ja, det er morsomt at du nevner det, humrer han.

-Her i banken kaller vi medarbeiderne bare for laget, så vi har hentet inspirasjon fra idrettens verden. Det som er fint med en slik tilnærming er at alle vet at hverandres jobb og oppgaver er viktig og nødvendig for at vi sammen skal kunne nå målene våre. Akkurat på sammen måte som samspillet mellom Romerike Ravens, andre sponsorater og banken. Vi må spille hverandre gode, avslutter Borgersen.