Alle testet. Alle friske. Ute av karantene på fredag! – Ravens

Alle testet. Alle friske. Ute av karantene på fredag!

Etter nervepirrende venting på testresultater er ventetiden endelig over. Laget har hatt en spiller med Covid-19, men heldigvis ingen flere smittetilfeller.

Oppfølging, dialog og gode rutiner
Corona-testing startet på fredag. Med det store presset i samfunnet for testing har noen av jentene ventet på svar helt til i dag (onsdag), men allerede i helgen hadde flertallet fått svar på sine tester. Det betyr at alle spillerne som ble satt i karantene og har fått negativ Covid-19 test kan avslutte sin karantene fredag morgen. Da har det gått 10 dager fra mandag 26.oktober som er dagen laget sist var sammen. Medisinsk ansvarlig i RHK, Jan-Andreas Fosnæs, har vist god handlingskraft og virkelig vært på jobb 24/7. Oppfølging, dialog og gode rutiner har vært en viktig årsak til at laget endte med kun en smittet.

Brukte kort tid på omstilling. Ser fremover
Laget har hatt daglige Teams-møter siden fredag. Den første dagen dreide det seg om informasjon, samt å svare på spørsmål. Fra lørdag har fokuset vært rettet mot de kommende aktivitetene. –Vi laget fort en aktivitetsplan og fikk også gode råd fra Tom Morten Svendsen (fysisk trener for landslagene). Jentene fikk et egentreningsprogram som i stor grad ble rettet mot håndballfysisk trening. I tillegg har vi brukt tiden til å gjennomgå vår «playbook» (spillsystemene), sett video, hatt fokus på egenutvikling og startet på kampforberedelser. Som gruppe har vi også hatt gode sportslige oppklaringer og diskusjoner, sier hovedtrener Ane Mällberg.

Førstkommende fredag møtes laget til trening i Marikollhallen. Det blir også halløkter lørdag, mandag og tirsdag, mens søndagen benyttes til egentrening.
–Målsettingen er å være best mulig forberedt til kampene som kommer, avslutter Mällberg.

Neste kamp spilles i Marikollhallen onsdag 11.november kl.18:30 mot Tertnes.