Ane Mällberg: -Det har vært litt jevnere enn forventet – Ravens

Ane Mällberg: -Det har vært litt jevnere enn forventet

Fjerner man suverene Vipers er det liten tvil om at Rema 1000-ligaen er meget jevnspilt. Lagene har spilt mellom fem og syv kamper før mesterskapspausen. Alle bortsett fra mesterlaget fra Sørlandet har gitt fra seg minst fire poeng! På den andre siden har alle vunnet minst to kamper. Alle slår alle!

-Jeg synes det har startet jevnere enn forventet. Det er tidlig i sesongen, men ingen har jo mistet kontakt og det er ganske så åpent. Selv skulle vi gjerne hatt ett eller to poeng til med tanke på kampene vi har spilt. Likevel ligger vi fint an i forhold til målsettingen, sier Ane Mällberg.

Romerike Ravens er i gang med forberedelsene til kampene i desember. Da venter først Larvik i Skedsmohallen 4 desember, og uken etter kommer Fredrikstad på besøk. Siste kamp før jul bli borte mot Volda 18.desember.

-Vi hadde en fin evaluering og oppsummering fra oppstarten frem til mesterskapspausen. Fokuset blir å ta tak i de punktene vi ble enige om sammen. Klarer vi å ha øynene våre på dette og ikke tenke for mye på resultater, tror jeg vi kommer til å spille fin håndball som igjen vil gi betaling i poeng, sier Mällberg.