Ane Mällberg: -Fint å komme i gang igjen – Ravens

Ane Mällberg: -Fint å komme i gang igjen

Etter noen uker uten fellestreninger er hele troppen samlet i Skedsmohallen til første økt. For laget venter en aktiv periode med samling, kamper og treninger.

Tilbake fra god egentreningsperiode
-Jentene har i sommer fulgt et godt fysisk opplegg som har vært utformet av vår medic- og fysiske trener Jan-Andreas Fosnæs. Gruppa kommer tilbake fra friperioden og er godt forberedt, sier Romerike Ravens hovedtrener Ane Mällberg.

I den første halløkten i Skedsmohallen var det god stemning. -Vi kjørte en fin trening. Det var veldig bra. Jentene var påskrudd og nøye. Det blir viktig å ha fokuset i treningsarbeidet fremover. For å være klare til seriestarten 1.september må vi ha noe ut av hver eneste økt, sier Mällberg.

Litt smårusk, men positiv utvikling
I den første fellesøkta måtte Rikke Thorngaard sitte på sidelinjen med en skadet tommel. Rapportene sier at dansken skal være tilbake i løpet av et par dager. Rikke Arnesen deltok ikke grunnet sykdom. Også henne forventes å være på plass snarlig. Solveig Aashaug Stangvik har slitt med skade i skulderen siden april. Nittedalsjenta ser ut til å være på god vei i opptreningen. Det er dog ikke gitt noen dato for når hun er kampklar.