Ane Mällberg: Kjipt at tavla viser det den gjør til slutt – Ravens

Ane Mällberg: Kjipt at tavla viser det den gjør til slutt

Det holdt ikke helt inn i oppgjøret mot Storhamar da lagene møttes i onsdagens oppgjør på Hamar.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, selv om det var Hedmarkingene som kom best ut av det fra start. Ravensjentene kom ajour på 8-8 og ledet sågar i perioder i midten av første omgang.

Noen personlige feil gjorde at ballen atter en gang rullet Storhamar sin vei og det var vertene som gikk til pause med en to måls ledelse, 15-13.

I pausen skulle man få justert kursen, og Ravens trener Ane Mällberg satte fingeren på hva som skulle til:

– Vi må ha fokus på oss selv. Små justeringer bakover og vinne egne dueller, var den klare beskjeden før de 30 siste minuttene skulle spilles.

Andre omgang startet godt for Ravens, men ble en stillingskrig i likhet med første omgang, hvor Ravens ble jaktende på Storhamars ledelse. Jakte så ut til å lyktes da det stod 10 minutter igjen på kampuret og stillingen var 24-24. Men, som tiden gikk så glapp mulighetene for Ravensjentene og Storhamar økte luken som de sikret inn til en fem måls seier.

– Vi måtte jage litt mye , og når vi har muligheten til å ta et grep kastet vi bort sjansen. Det ble kanskje litt stress da, oppsummerer Anniken Wollik etter kampslutt.

Etter å ha fått summet seg litt er det mye bra å ta med seg fra kampen er både spillere og trener Ane Mällberg enige om. 

– 50 minutter er vi jevnt over bra. Det er litt kjipt at tavla viser det den gjør til slutt., for jeg synes kampen er jevnere, Når alle følger planen er det mange plusser å ta med seg, avslutter Ane.

Maja Muri stermmer i og går med hevet hode.

– Synes vi skal gå med hodet hevet. Vi holder oss ganske bra til kampplanen, forteller Maja.

Storhamar – Romerike Ravens
Resultat: 34-29 (15-13)
Utvisninger: SIL 2 x 2 min, RR 5 x 2 min