Ane Mällberg: -Vi fikk mange positive svar – Ravens

Ane Mällberg: -Vi fikk mange positive svar

I oppkjøringskampen mellom Rælingen og Storhamar ble det vist mye fin håndball. Vertskapet hadde rigget til en etterlengtet håndballfest for sitt trofaste hjemmepublikum i Boligpartner arena.

Våknet etter time-out
Etter en jevnspilt start på kampen grep Storhamar initiativet og straffet gjestene fra Romerike da de ikke var skjerpet i spillet. Midtveis i første omgang ledet hjemmelaget 8-4. Da tok RHK time-out. Ane Mällberg fikk god respons fra sine disipler, som i løpet av de neste åtte minuttene utlignet til 9-9. I de siste fem minuttene av omgangen holdt Storhamar tett bakover og scoret fire fremover. Dermed kunne de gå til pause med 13-9 ledelse.

-Vi må ta ansvar i de kritiske fasene
Hjemmelaget startet best etter hvilen, men det tok ikke lang tid før Rælingen kjempet seg inn i kampen. Etter halvspilt omgang så det ut til å bli kamp. RHK pustet Storhamar i nakken og var bare to mål bak. Det holdt ikke helt inn, for i siste fase av kampen mistet Rælingsjentene balansen i spillet sitt. Unøyaktighet fremover ble hardt straffet. Også forsvarsspillet som tidligere i kampen hadde vært solid manglet kompakthet. Sluttresultat 34-26 ga et riktig bilde av kampen.

Hanne Nilsen Morlandstø, Caroline Martins og Sarah Deari Solheim forteller om kampen.

Ane Mällberg var klar i talen. -Vi fikk mange positive svar, men vi må bli flinkere til å ta ansvar i de kritiske fasene. Det synd når man har gjort gode perioder og blir hardt straffet når man mister fokus.