Ane Mällberg: -Vi regner med å stille tilnærmet fulltallig mot Tertnes – Ravens

Ane Mällberg: -Vi regner med å stille tilnærmet fulltallig mot Tertnes

På søndag spiller Romerike Ravens sin første kamp etter jul. Mer enn halvparten av spillerne kommer fra karantene og isolasjon med få treninger i beina før Rema 1000-liga oppgjøret.

Tertnes med god start på nyåret
Laget fra Bergen er kanskje det som skuffet mest i forhold til forventningene i høstsesongen. Etter jul har de løftet seg. Tertnes startet året med å vinne en klar seier mot medaljekandidat Molde, før de spilte jevnt mot Vipers onsdag denne uken.

Kampen er flyttet en time og starter kl.17:00

Med lettelsene i restriksjonene økes antall tilskuere fra 50 til 200. Tilskuerne skal sitte på tilviste setenummer. Munnbind skal brukes i alle tilfeller man ikke sitter på sin plass med 1 meters avstand

Gleder seg til å komme i gang
Ane Mällberg frykter ikke at tiden med isolasjon og karantene av ni spillere den siste uka skal ødelegge mulighetene. -Situasjonen er som den er. Vi begynner å få tilbake spillere. Sistemann deltar etter planen på siste trening før kamp som gjennomføres lørdag. Det er absolutt en kampklar gjeng som har gledet seg lenge til å komme i gang med kamper etter jul.

Vilde Johansen ønsker både engasjement og jubel i kampen mot Tertnes

Børster støvet av gammel målvakt
Vilde Johansen er en av spillerne som har vært ute fra trening i mer enn en uke. I tillegg er Daniella Holm ute med skade. Dermed startet Ravens prosess med å hente inn en ekstra sisteskanse. Situasjonen ble ikke bedre av at en av rekruttmålvaktene som stod i mål i treningskamp mot Storhamar ble satt ut i en måned grunnet skudd i hodet. Denne uken har Victoria Bakken deltatt på noen treninger. Fetsundjenta som har spilt for Rælingen på øverste nivå tidligere, og senest i forrige sesong for Fjellhammer, blir formelt spilleklar til helgen. -Vi har ikke bestemt oss for hvilke målvakter vi bruker enda. Vi er takknemlige for at Victoria stiller opp og er med på treninger. Dette gir oss flere valgmuligheter, fortsetter Mällberg.

(Oppdatering 15/1 kl.12:00: Etter siste økt lørdag formiddag ble Victoria Bakken tatt ut i troppen)

Har fokus på å få i gang spillerne etter isolasjon og karantene
Lagene møtte hverandre i første serierunde. Da viste ingen av dem storform. Tertnes tok poengene i et jevnt oppgjør som for Ravens del best huskes for et sløseri med sjansene. I den siste perioden før jul begynte lagene fra Bergen og Romerike å finne bedring i formen. Tertnes har allerede to kamper i januar, og har så langt imponert.

-Vi skal følge kampplanen vår. Fokuset nå er å få i gang spillerne på de siste øktene. Jeg forventer et tøft oppgjør, men dette gleder vi oss til, sier Ane Mällberg

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Lettelser i restriksjonene betyr økning fra 50 til 200 tilskuere som skal sitte på sin tilviste plass
Munnbind skal brukes i alle tilfeller man ikke sitter på sin plass med 1 meters avstand
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune for eventuelle lokale tiltak (ingen p.t.)

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen