Ane Marthe Lines klar for Rælingen – Ravens
Ane Marthe Lines og Michael O'Sullivan, Rælingen HK

Ane Marthe Lines klar for Rælingen

RHK har signert den fotrappe playmakeren Ane Marthe Lines. -Hun blir en solid forsterkning og har en spillestil som passer oss veldig godt, forteller Rælingens trener Michael O’Sullivan.

25 åringen kommer fra Nordstrand der hun har gode minner fra opprykk til eliteserien og ikke minst å vinne SPARserien (nå Lerøyserien). Den tradisjonsrike Oslo-klubben måtte dessverre legge inn årene grunnet anstrengt økonomi. Ane Marthe har vært Nordstrands playmaker og gitt skadesituasjonen i Rælingen kommer hun på riktig tidspunkt. -Vi har hatt Ane Marthe i kikkerten over lengre tid og hadde en plan med å forsterke denne posisjonen. Med Julie Bøe Jacobsens skade og en ikke avklart tid for når vi kan ha Leila Laksiri tilbake kommer denne forsterkningen beleilig, sier O’Sullivan

Rælingen får en meget hurtig spiller, som er kjent for temposkifter og å spille opp medspillerne sine. -Jeg gleder meg til å møte mine nye lagvenninner. Rælingen har et spennende lag med en god miks av unge og rutinerte spillere. For meg blir det fint å bli en del av et lag som har en spillestil jeg mener vil passe meg veldig bra, forteller Ane Marthe Lines. Nå blir målet å utvikle seg videre og bli en viktig del av laget. -Rælingen hadde en god sesong i fjor og var spesielt sterke på hjemmebane. Det er også bra å se at det virker å være mye glede i laget, avslutter Ane Marthe som ser frem til å møte jentene i slutten av juli måned når de møtes igjen til fellestreninger.