Astrid Mjøen Holstad: -Det er alltid morsomt å spille mot Byåsen – Ravens
Astrid Mjøen Holstad, Romerike Ravens

Astrid Mjøen Holstad: -Det er alltid morsomt å spille mot Byåsen

Byåsen ligger på 6.plass i Rema 1000-ligaen. Trønderne har høstet dobbelt så mange poeng som Ravens. Likevel ventes det å bli et tøft og jevnt oppgjør.

I september knuste Byåsen Ravens 33-21. Lite fungerte for Romerikslaget den gangen. Nå ser Ravens ut til å ha funnet en bedre form. Spillet i de to første kampene på nyåret har vist positive tendenser. Med seier mot Molde borte og en jevnspilt kamp mot Storhamar i bagasjen er det grunn til å tro at det blir både jevnt og spennende i søndagens kamp i Skedsmohallen (kjøp billetter)

-Byåsen gjorde som oss en god figur mot Storhamar. De er et lag det alltid er morsomt å spille mot. Byåsen har mye fart, er tøffe og har en rå skytter i Maria Hjertner, sier Ravens veteran på høyrekanten, Astrid Mjøen Holstad (link til spillerkort).

29-åringen er inne i sin 4.sesong for Ravens (inkludert en sesong i Rælingen). Det var i Byåsen det startet for henne. Senere har det blitt både Storhamar og år som utenlandsproff.

-Selv om det er noen år siden jeg spilte i klubben nå, så er det alltid litt spesielt å møte de. Det er jo den klubben jeg har vært i den største delen av min håndballkarriere. Jeg unner de alt godt, men de skal få det tøft med å vinne mot oss på søndag, avslutter Astrid offensivt.