Bare forsvaret var godt nok – Ravens
Ane Marthe Lines, Rælingen

Bare forsvaret var godt nok

Rælingen gjorde det vanskelig for seg selv etter en meget svak åpning på kampen. Allerede etter syv minutter ledet Halden 6-0. RHK tok seg sammen og kjempet seg raskt opp i 6-4, med hjemmelaget holdt unna til pause. Etter hvilen var åpningen igjen svak. Halden var kontante og angrep hardt med suksess fra begge sidebackene. Dermed var Rælingen igjen seks mål bak. Resten av kampen holdt begge lag stand. Forsvarspillet var mer aggressivt. Bakerst stod Iselin Stang Skullerud meget godt.

Ane Marthe Lines ble kårer til Rælingens beste spiller.

Trenerteamet til Rælingen fant likevel en del positivt å ta med seg. – Vi må ta med oss forsvaret vi spiller bra i 50 minutter, sier Jeanette Nilsen. Hovedtrener Michael O’Sullivan er enig med sin kollega. – Dessverre blir det for mange feil og skuddbom fremover, men det er ingen grunn til å grave seg ned