Beleilig pause fra seriespillet – Ravens

Beleilig pause fra seriespillet

Rælingen er eneste lag i Rema 1000-ligaen som ikke har kamp i helgens serierunde. Med 13 lag i ligaen får hvert lag spillefri i en runde. For RHK kom pausen beleilig.

-Vi har hatt en god treningsuke med oppsummering av kampene, og tatt tak i det vi ønsker å jobbe videre med. Kommende uke skal brukes til fokus på forbedringspunkter og kampforberedelser til bortekampen mot Molde 27.september. Siden vi har litt skader og sykdom i troppen passet det bra med en helg uten kamp, sier Ane Mällberg

Status spillere som har vært eller er ute:

Karoline Strømberg
Har de siste ukene slitt med en fot og ikke deltatt for fullt. Man fryktet tretthetsbrudd, men MR og undersøkelser viser at det er snakk om en betennelse i en sene. Er under behandling og vil forhåpentligvis være klar til full deltakelse fra mandag.

Marte Juuhl Svensson
Marte fikk en smell i hodet i Rema 1000-liga oppgjøret mot Aker. Trente rolig på mandag uten plager. På tirsdagens økt fikk hun kjenning og hodesmerter i forbindelse med høy puls. Medisinsk personale har vurdert at det dreier seg om en hjernerystelse. Det er ikke avklart når hun er tilbake igjen.

Kristin Ekserud
Den unge lovende linjespilleren har slitt med sykdom i høst. Kroppen har ikke vært på normalt nivå. En undersøkelse viste at hun har pådratt seg kyssesyke. Det er usikkert når hun er tilbake. Sara Benterud er løftet opp fra rekruttgruppa som erstatter.

Astrid Mjøen Holstad
Ble syk tidligere i uka, men var heldigvis tilbake på trening igjen torsdag.

Daniella Holm
Den unge lovende målvakten fikk et overtråkk for en uke siden. Det har sittet hardt i, trass i riktig behandling og tiltak. Daniella er på bedringens vei, og trolig mer med som normalt i løpet av kommende uke.

Marte Juuhl Svensson fikk både bestemannspris og en smell i hodet mot Aker