Best i lokaloppgjøret – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

Best i lokaloppgjøret

Fjellhammer hadde yppet seg i lokalavisa før kampen. Det ga Rælingen ekstra brensel på bålet. Gjestene i grønt fikk smake tøft forsvar og høyt tempo.

En skikkelig lagseier
Fjellhammer tok ledelsen, men etter  10 minutter og noen kanoner fra Andrea Hanssen hadde RHK tatt kommandoen med 7-5 i målprotokollen. Hvittrøyene var virkelig i støtet og få minutter senere økte de ledelsen til 12-6. Avstanden på seks mål holdt seg til pause. Etter hvilen fortsatte Rælingen i samme stil. Med solid forsvar og høyt tempo økte jentene til 25-15 ti minutter ut i 2.omgang. Kampen var dermed kjørt og RHK kunne cruise inn til en komfortabel 39-25 seier.

Glade RHK-jenter jubler etter kampen mot Fjellhammer

-Vi står solid bakover og alle jentene melder seg på. Dette var en skikkelig lagseier, forteller 10-målscorer Andrea Hanssen. Anniken Wollik fikk bestemannsprisen av den lokale juryen.

Deilig!!!!!!!! For en gjeng! Jentene knuser Fjellhammer 39-25! #HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Sunday, 3 December 2017

Allerede på onsdag spiller jentene sin siste kamp før julepausen. Ta turen til Njårdhallen for å støtte RHK i kampen mot Aker Topphåndball. Kampstart kl.19.00