Bravissimo – RHK klare for 4.runde i cupen – Ravens
Rælingen HK vant mot Bravo i Tromsø. Foto: Ida Renate Vambeset

Bravissimo – RHK klare for 4.runde i cupen

Rælingen leverte varene mot Nord-Norges beste lag i cupens 3.runde. Bravo kjempet, men slet med å finne nettmaskene bak målvaktsduoen Hjellnes og Skullerud. Minnene er gode fra Tromsdalshallen der RHK vant kvalik for spill i 1.divisjon for 3 år siden.

Det tok 40 sekunder før Lene Heiberg Pettersen åpnet målkontoen. Etter 0-4 med fire minutter på klokka tok hjemmelaget sin første time-out. Den første omgangen ble et stormløp mot målet til Tromsø-laget. Det toppet seg med seks målkjenninger på rad av lynvingen Kine Sundby. Pauseresultat 6-20 til Rælingen forteller det meste om kampbildet. Etter hvilen ble det ikke like travelt for Bravos målvakt. Hjemmelaget dro tempoet klokelig ned, med måtte likevel akseptere tap 10-33.

-Vi skulle være i vår beste versjon, og i 45 minutter av kampen holdt vi et godt fokus. Forsvar og målvaktspillet var generelt bra. Det er godt å se at Cecilia Tærud Hjellnes har toppformen inne, forteller Michael O’Sullivan.