Carina Berg med videre: -Jeg har tro på dette laget! – Ravens

Carina Berg med videre: -Jeg har tro på dette laget!

Carina Berg kom til Rælingens rekruttmiljø i 2018. Allerede første sesong fikk hun kamper på øverste nivå. Nå er hun klar for å ta nye steg med lagvenninnene.

Med signeringen av tyveåringen har trenerteamet fått landet nok en viktig brikke, og får en anvendelig spiller som kan benyttes i alle bakspillerposisjoner. -Denne satsingen har jeg tro på. Det er spennende at det skjer en utvikling i elitemiljøet på Romerike, sier Berg.

Carina Berg har spilt mer enn 50 kamper for elitelaget siden hun kom til Rælingen som rekruttspiller for tre år siden

Bakspilleren kommer opprinnelig fra Frogner og spilte for Fjellhammer i ungdomsårene. -Det har vært både opp- og nedturer, men i senere tid har jeg begynt å ta og få mer ansvar, noe jeg trives med og håper at jeg kan fortsette å bygge videre på. De siste tre årene har jeg fått verdifull erfaring fra spill i Lerøyserien, 1.divisjon, NM20 og eliteserien. Dette har gitt meg gode opplevelser og utvikling. Nå ønsker jeg å ta mer ansvar og bli enda tryggere på rollene mine i laget, sier Berg.

Flere lag i Rema 1000-ligaen har enda ikke kommet seg gjennom halvspilt serie på grunn av Covid-19 situasjonen. Stadige utsettelser og nye terminlisteoppsett har skapt utfordringer for lagene. I Rælingen har man gjort sitt beste for å håndtere denne situasjonen. Fokuset ligger på å løse oppgavene som kommer. -Jeg velger ikke å bruke særlig mye energi på om sesongen blir fullført. Vi setter veldig pris på å få lov til å spille håndball i denne perioden, og har jo skjebnen plassert i våre egne hender. Jeg håper og tror at vi klarer å finne det siste giret vi hadde i både forsvar og angrepsspillet mot Flint og Byåsen. Da tror jeg vi skal bite godt fra oss og ha gode sjanser. Jeg har skikkelig tro på at dette laget kan få til noe ordentlig bra, avslutter Berg