Constance Hedenstad fra Fjellhammer til Ravens – Ravens
Constance Hedenstad sammen med hovedtrener Ane Mällberg da hun signerte for Ravens i februar

Constance Hedenstad fra Fjellhammer til Ravens

Constance Hedenstad (18) hadde opprinnelig signert for Romerike Ravens med kontrakts start 1.juli. Med Frida Haug Hoels skade ble overgangen iverksatt tidligere enn planlagt etter god dialog mellom Fjellhammer og Ravens.

Ravens hovedtrener Ane Mällberg er veldig fornøyd med at overgangen gikk i orden.
-Constance er en ekstremt spennende ung spiller. Kjempepotensial. Hun gir alltid alt og hun er veldig lærevillig. Fordelen med å få henne inn nå er at hun er en annen type spiller enn vi har i laget som kan tilføye oss noe nytt og annet. Med tanke på skadesituasjonen hos oss er det fint å få henne i gang allerede nå både med tanke på treninger, men også inn mot de siste kampene.

Høyrebacken som er fast inventar på LK04 landslaget har markert seg på en god måte i 1.divisjon for Fjellhammer denne sesongen. Hun startet som håndballspiller i Holter, før turen etter hvert gikk til Lørenskoghallen.

(Artikkelen fortsetter under videointervjuet)

-Anita Hokstad var min første håndballtrener i Holter IF.  Hun var den som introduserte meg ordentlig for håndball, og som ga meg håndballglede. Dag Vidar Jonassen i Fjellhammer har vært og er fortsatt en god samtalepartner, mentor, støttespiller og trener som har spilt en stor og viktig rolle for meg både på og utenfor håndballbanen.

Constance skryter også av 05-årgangen som hun har hatt fine år med i den grønne trøya.
-De har betydd mye for meg. Sammen med jentene og teamet har vi hatt mange gode håndballopplevelser. Jeg er også takknemlig for at trenerteamet på damelaget plukket meg opp i A-stallen i sommer. Det har gitt meg mye erfaring og vært viktig for utviklingen min. I seniorgruppa fikk jeg også mye støtte og tips fra de etablerte spillerne.

Treningshverdagen til stortalentet har også gitt henne fast oppfølging gjennom LK04. Her møter hun kvinnelandslagenes fysiske trener, Tom Morten Svendsen, hver mandag på Olympiatoppen. Nå blir Constance Ravens-spiller litt tidligere enn opprinnelig planlagt, noe hun ikke legger skjul på at hun ser frem til.

Jeg hadde jo allerede tatt valget om at det var til Ravens jeg ville, så det å starte reisen før gir meg bare en mulighet til å bli kjent, tilpasse meg og starte jobben med å ta det neste nivået allerede nå. Dette er en unik mulighet for meg til å ta det neste steget. De har et sterkt trenerteam som vil ha mye å lære meg, og ikke minst mange dyktige og rutinerte spillere som jeg ser opp til og som jeg ønsker å strekke meg etter. Jeg gleder meg først og fremst til å bli kjent med hele Ravens-teamet. Jeg er veldig spent på er nivået og hvordan jeg vil ta dette.

18-åringen (10.februar) blir beskrevet som en raus, omsorgsfull og en blid jente som tar vare på menneskene rundt seg. Hun har aldri lagt skjul på egne ambisjoner eller lysten til å videreutvikle seg.

-I Ravens ønsker jeg å være en toveisspiller som hele tiden er sulten på å krige, alltid gi 100 prosent. På sikt ønsker jeg å etablere meg på elitenivå, opparbeide rutine og trygghet. Kanskje vil jeg en gang kunne ta steget til utlandet, spille på landslaget, Europacup og Champions League, avslutter hun med et drømmende blikk.

For Ravens nye nr.6 startet det med første trening i Skedsmohallen på 18-årsdagen