Daniella Holm med comeback i Ravens – Ravens
Daniella Holm

Daniella Holm med comeback i Ravens

Ravens har signert Daniella Holm på en 2-års kontrakt. Dermed er den første brikken på plass i målvakts kabalen for kommende sesong.

To av klubbens målvakter blir ikke med videre. Vilde Johansen trapper ned og Zaynab Elmrani fornyer ikke sin kontrakt grunnet flytting. Klubben har siden årsskiftet vurdert flere erstattere, og skal fortsatt ha inn ytterliggere en målvakt. Gleden var gjensidig da Daniella og Ravens kom til enighet.

23-åringen har spilt for Fjellhammer de to siste sesongene. Før dette var hun til sammen fem år i Rælingen og Ravens systemet. Inneværende sesong har hun levert som den beste målvakten i 1.divisjon.

-Jeg har hatt to veldig fine år i Fjellhammer. Jeg gikk ned en divisjon for å få mer spilletid, utvikling og erfaring. Det har medført at jeg fikk en større rolle, og har spesielt det siste året opplevd god utvikling. Et resultat av mer spilletid er også at jeg har fått verdifull erfaring som jeg tar med meg videre. Jeg føler jeg har blitt stødigere på meg selv og har ikke de samme prestasjonsnervene som jeg hadde for et par år siden, sier Daniella.


For to år siden fikk Daniella råd fra trenerteamet i Ravens om å ta et steg ned for å bygge sin egen utvikling. Det var umiddelbart ikke bare lett å akseptere.

-Der og da ble det en smell og jeg var skuffet. I ettertid innså jeg at det var en riktig beslutning. Jeg var glad for at noen tok den avgjørelsen for meg. Det har også gått tanker i hodet på at jeg selv kanskje burde sett og tatt den avgjørelsen på eget initiativ, men det handler om erfaring, læring og utvikling også på det området. Beslutningen om å gå til 1.divisjonsspill i Fjellhammer fikk fart på karrieren min.

Hva tenkte du når Ravens kontaktet deg?

-Jeg følte at eliteserien var det riktige neste steget for meg. Nå er jeg eldre og har fått erfaring. Noen år tilbake gikk jeg rett fra å være junior til å bli en del av en elitestall. Selv om jeg hadde lykkes som juniorspiller ble steget for stort den gangen. Nå ønsker å bidra med lysten til å få det til sammen med de andre spillerne i Ravens. Jeg elsker dialogen om hvordan vi sammen skal forbedre oss, avslutter Daniella.

Daniella Holm i aksjon mot Sola i Rælingen, januar 2021

HENT BILLETTER TIL NESTE HJEMMEKAMP (ONSDAG 13.MARS)