De bygger drømmeboligen! – Ravens

De bygger drømmeboligen!

Entreprenørselskapet Ø2B (Østlandske Bygg og Betong AS) blir draktsponsor kommende sesong. Selskapet har tilhold på Lørenskog og utfører alt innen byggentrepriser for private, kommunale og statlige kunder.

-Det er gøy å være med som bidragsyter
Ø2B er et ungt selskap, og det er første gang de går inn i et sponsorat. -De fleste av oss i selskapet er fra Rælingen. Da vi fikk oppdrag med å legge nytt gulv i Marikollhallen i sommer for kommunen kom vi også i kontakt med håndballklubben. Det er gøy å være med som bidragsyter til et lokalt lag som skal spille på øverste nivå i norsk håndball, sier Vegard Holten, daglig leder i Ø2B.

Tenker langsiktig
Holten hadde en meget kort karrière i RHK på slutten av 70-tallet.
-Kroppen min var ikke bygget for håndball. Jeg tror karrièren endte med tyve minutter på parketten, humrer han. Fellesnevneren i selskapet er langsiktighet, og det jobbes for å være en foretrukket leverandør. -Det er kjempegøy å være med på lag med håndballen. Måten klubben jobber på er tiltalende. De tenker langsiktig akkurat som oss. Vi står opp hver dag, jobber hardt, akkurat som dere i håndballen, avslutter Holten.

Les mer om Ø2B på deres hjemmeside

Se videointervju med Vegard Holten i Ø2B