De bygger drømmeboligen!

Entreprenørselskapet Ø2B (Østlandske Bygg og Betong AS) blir draktsponsor kommende sesong. Selskapet har tilhold på Lørenskog og utfører alt innen byggentrepriser for private, kommunale og statlige kunder.

-Det er gøy å være med som bidragsyter
Ø2B er et ungt selskap, og det er første gang de går inn i et sponsorat. -De fleste av oss i selskapet er fra Rælingen. Da vi fikk oppdrag med å legge nytt gulv i Marikollhallen i sommer for kommunen kom vi også i kontakt med håndballklubben. Det er gøy å være med som bidragsyter til et lokalt lag som skal spille på øverste nivå i norsk håndball, sier Vegard Holten, daglig leder i Ø2B.

Tenker langsiktig
Holten hadde en meget kort karrière i RHK på slutten av 70-tallet.
-Kroppen min var ikke bygget for håndball. Jeg tror karrièren endte med tyve minutter på parketten, humrer han. Fellesnevneren i selskapet er langsiktighet, og det jobbes for å være en foretrukket leverandør. -Det er kjempegøy å være med på lag med håndballen. Måten klubben jobber på er tiltalende. De tenker langsiktig akkurat som oss. Vi står opp hver dag, jobber hardt, akkurat som dere i håndballen, avslutter Holten.

Les mer om Ø2B på deres hjemmeside

Se videointervju med Vegard Holten i Ø2B