Det blir fulle tribuner mot Larvik – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen HK

Det blir fulle tribuner mot Larvik

Grundigligaoppgjøret mellom Rælingen og Larvik er grunnet meget stor interesse flyttet til Skedsmohallen. Kampen spilles onsdag 2.mars kl.19:00, og det er allerede solgt mer enn 1000 billetter.

Gjestene fra Vestfold har regjert i kvinnehåndballen i en årrekke og tapte siste gang i serien 18.april 2001. De har riktignok i perioden gått på et par overraskende smeller i sluttspillet, men ingen norske lag uansett idrett kan vise til tilsvarende dominans.

-Håndballinteressen på Romerike er stor, og det er ikke til å legge skjul på at vi har utfordringer med kapasiteten og fasilitetene i Marikollhallen. Vi ønsker aller helst å spille våre kamper der, og Rælingen kommune har vært en viktig bidragsyter slik at vi har fått dispensasjon denne sesongen. Interessen for kampen mot Larvik har vært veldig stor, så vi hadde ikke annet valg enn å flytte kampsted. Vi gleder oss til dette og er også så heldige at vi får samarbeide med Lillestrøm Håndballklubb som tar seg av kiosksalget og bistår i forbindelse med arrangementet, forteller RHKs leder Geir Vestrheim.

Skedsmohallens tribuneanlegg er i en moderniseringsprosess. De gamle uttrekkbare tribunene er fjernet og nye er ikke på plass før til sommeren. Dette legger visse begrensninger. I tillegg til 800 plasser på galleriet (betongtribunen) blir det satt ut 300 stoler på parketten som suppleres med ståplasser. De fleste billettkategoriene er utsolgt. Et mindre antall billetter blir lagt ut som supplering ca et døgn før kampen. Plasser som ikke er solgt på nett via TicketCo kan kjøpes i døra.

Publikum bør være tidlig ute og beregne tid til parkering og å komme inn i hallen.

ticketco larvik