-Det har vært mye evaluering og refleksjon – Ravens

-Det har vært mye evaluering og refleksjon

Den første måneden av sesongen er gjennomført. Rælingen har spilt fire kamper i Rema 1000-ligaen. Hvilke refleksjoner gjør Rælingens hovedtrener Ane Mällberg seg etter denne perioden?

Oppgavene har vært som forventet
-Du har vært trener i mange år og har trass i ung alder opparbeidet deg mye erfaring. Likevel er det sikkert forskjell fra å ha en assistentrolle på elitenivå og ha hovedansvar. Kan du fortelle litt om det. -Oppgavene har vel vært som jeg har sett for meg. Samtidig er det nok noe annerledes å «stå mer i det». Det er jo viktig at jeg klarer å holde hodet kaldt, ha tro på det vi jobber med og beholde roen. Det hadde sikkert føltes annerledes om vi hadde vunnet noen kamper og hatt poeng. Det har vært mye evaluering og refleksjon, så jeg føler å ha vokst og lært veldig mye. I tillegg bruker jeg helt sikkert mye mer energi på oppgaver enn andre som har mer erfaring og funnet gode arbeidsmetoder, sier Ane Mällberg.

Engasjementer og klare meldinger i time-out under kamp

Vi tar små steg fremover
-Hva tenker du om de første kampene? -Når jeg ser tilbake på starten hadde jeg jo håpet på en annen inngang, spesielt i de to første kampene. Samtidig har det vært fint at vi klarte å justere etter de to første, med respons på tiltakene vi gjorde. Det gjorde at vi har vært påskrudd fra start i de to neste kampene. Nå har utfordringen mer vært at vi ikke står kampene ut og at det rakner for mye i løpe av 2.omgang. Jeg synes vi tar noen små steg hele veien, så vi får jobbe på videre, avslutter Mällberg.

Rælingen spiller sin neste kamp i Rema 1000-ligaen førstkommende onsdag i Marikollhallen. Motstander Storhamar står så langt ubeseiret i seriespillet.