-Det viktigste var seier! – Ravens
Astrid Mjøen Holstad, Romerike Ravens

-Det viktigste var seier!

Kvalifiseringskamper lever ofte sine egne liv. Det gjorde også oppgjøret mellom Ravens og Flint Tønsberg. Gjestene spilte fin håndball og yppet seg, men Ravens trakk det lengste strået til slutt.

Kampen om plass i neste sesongs Rema 1000-liga står på spill mellom lag nr.12 og 13 i ligaen som i hver sin duell møter lagene som ble nr.2 og 3 i 1.divisjon. I oppgjøret mellom Ravens og Flint tok Romerikslaget første stikk i en duell som går over inntil tre kamper.

Ravens startet best og tok kommandoen, men så ble det unøyaktig bakover og bom fremover. Gjestene fra Tønsberg grep muligheten og tok ledelsen 6-7 etter femten minutters spill av første omgang. Som ventet var Mogstad og Lundemo toneangivende hos Flint. Bakerst ble målvakten skutt stadig bedre. Det var ikke ufortjent ledelse med ett mål til pause for Tønsberglaget.

I pausen snakket Ane Mällberg med utestemme til sine jenter. Hun var tydelig på at alle hennes spillere visste hva som kom, og hun var ikke fornøyd med hvordan laget fulgte planen.

Det ble bedre etter hvilen, men Ravens mangler skarphet og nøyaktighet, for de hadde flere ganger mulighet til å stikke fra i målprotokollen. Flint skal ha honnør for hvordan de stod i kampen og presset rivalen helt til siste slutt.

Mällberg var uansett fornøyd med å vinne, og laget så umiddelbart etter kampslutt fremover til returoppgjøret som skal spilles i Tønsberg 1.mai.

-I perioder står vi alt for mye alene i duellene. På den måten blir vi dårlige lagkamerater. Dette var en vekker for oss. Det viktigste var seier. Vi skal jobbe positivt med forbedringspunktene til returoppgjøret, sier Mällberg

Best hos Ravens var Astrid Mjøen Holstad. Høyrekanten markerte seg i sin kamp nr.100 med en god kamp og flere flotte scoringer. Se videointervju med Holstad og Mällberg under

Kampfakta
Romerike Ravens – Flint Tønsberg 30-29 (13-14)
Mål Ravens: Astrid Mjøen Holstad 9 (5), Frida Haug Hoel 8, Linnea Säreborn 4, Carina Berg 3, Marielle Nordvang 2, Hanna Örtorp 2, Maja Muri 2
Toppscorer Flint: Amalie Mogstad 11 (4)
Utvisninger: Ravens 1×2, Flint 3×2
Dommere: Magnus Muri Nygren og Andreas Daviknes Borge