Dobbelt glede etter seier mot Fredrikstad – Ravens
Rælingen i rosa drakter vant seier i rosa sløyfe-kamp

Dobbelt glede etter seier mot Fredrikstad

Rælingens Rosa sløyfe-kamp mot Fredrikstad ga full uttelling. Fortjent seier på parketten og fantastisk flyt på auksjonen til jentenes rosa drakter.

Spilte uten favorittstempel
Laget fra plankebyen har ikke hatt noen god start i eliteserien, men er videre i både europacup og NM. Det kraftfulle laget fra Østfold fikk nok å bryne seg på i Marikollhallen. Riktignok ledet de 0-1 og 1-2, men den gleden varte kun i knappe fire minutter. I resten av kampen var det Rælingen som hadde regien. På venstre kant satte Lene Pettersson Heiberg standarden med 3 planker på rad og ga RHK 3-2 ledelse. Midtveis i omgangen hadde ledelsen økt til tre mål. Gjestene kjempet iherdig for å henge med, men kunne ikke hindre Rælingen fra å gå til pause med 18-14 i protokollen.

Støtt Rosa sløyfe-kampen. By på en drakt (LINK)

RHK i sine rosa trøyer startet best etter hvilen. Det ble riktignok jevnt før de festet en endelig grep midtveis i omgangen. Susann Nybo spilte sin beste kamp for sesongen, og herjet med Fredrikstadspillerne i siste del av kampen. Best av dem alle var likevel Anniken Wollik. Høyrekanten var mest opptatt av å rose sine lagvenninner (se intervju under).

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/506916093141747/


Stolt trener

-Vi tar et steg videre og viser at man får betalt for å være litt sta på egne konsepter. Vi treffer bra på forberedelsene, og skal være stolte over at vi virkelig angriper. Vi er et lag som må få ut mye av mange spillere for å få gode resultater. Det gjør vi dag, konkluderer Birkelund

Romerikes Blad: Tok sesongens første seier: – Utrolig etterlengtet

RHK.INFO: Vil vise solidaritet – Spiller Rosa sløyfe-kamp

Allerede onsdag spiller Rælingen seriekamp mot Vipers Kristiansand på bortebane.
Eliteseriekampene streames på RB/Norgessporten

Kampfakta:
Rælingen-Fredrikstad 33-29 (18-14)
Link til alle kampfakta (NHF sider)