Dobbelt glede etter seier mot Fredrikstad – Ravens
Rælingen i rosa drakter vant seier i rosa sløyfe-kamp

Dobbelt glede etter seier mot Fredrikstad

Rælingens Rosa sløyfe-kamp mot Fredrikstad ga full uttelling. Fortjent seier på parketten og fantastisk flyt på auksjonen til jentenes rosa drakter.

Spilte uten favorittstempel
Laget fra plankebyen har ikke hatt noen god start i eliteserien, men er videre i både europacup og NM. Det kraftfulle laget fra Østfold fikk nok å bryne seg på i Marikollhallen. Riktignok ledet de 0-1 og 1-2, men den gleden varte kun i knappe fire minutter. I resten av kampen var det Rælingen som hadde regien. På venstre kant satte Lene Pettersson Heiberg standarden med 3 planker på rad og ga RHK 3-2 ledelse. Midtveis i omgangen hadde ledelsen økt til tre mål. Gjestene kjempet iherdig for å henge med, men kunne ikke hindre Rælingen fra å gå til pause med 18-14 i protokollen.

Støtt Rosa sløyfe-kampen. By på en drakt (LINK)

RHK i sine rosa trøyer startet best etter hvilen. Det ble riktignok jevnt før de festet en endelig grep midtveis i omgangen. Susann Nybo spilte sin beste kamp for sesongen, og herjet med Fredrikstadspillerne i siste del av kampen. Best av dem alle var likevel Anniken Wollik. Høyrekanten var mest opptatt av å rose sine lagvenninner (se intervju under).

Det smaker så utrolig godt med seier mot Fredrikstad i eliteserien. Hør hva Anniken Wollik sier i sin oppsummering 👍 #HeiaRHK #NoGutsNoGlory #RosaSløyfeKampen