Dramatiske sluttsekunder – Ravens
Anniken Wollik, Romerike Ravens

Dramatiske sluttsekunder

Det ble neglebiting i sluttsekundene i Rema 1000-liga oppgjøret mellom Sola og Ravens. Det var en kamp der Romerikslaget aldri ga seg og hadde siste ballkontroll med mulighet for å ta poeng.

-Det er et stort steg opp fra onsdagens cupkamp. Innsatsviljen er det ikke noe å si på. Forsvarsspillet var bra og spesielt Kristin (Eskerud) står frem som en stor helt, sier Ane Mällberg.

Ravens startet i oppover bakke. Det gikk seks minutter før laget fikk sin første nettkjenning. Det kom da timålsscorer Anniken Wollik var sikker fra 7-metersmerket og reduserte til 4-1. Standarden var satt for kampbildet. Sola foran med tre-fire og Ravens i opphenting. Gang på gang.

-Vi hadde i alle fall tre perioder hvor vi hadde mulighet til å ta grep om kampen. Dessverre rotet vi det til og gjorde oppgaven vanskelig for oss selv, fortsetter Mällberg.

Kampen så kjørt ut med to minutter igjen og tre måls ledelse til hjemmelaget. Det går fort i håndball, og med tyve sekunder å gjøre det på var Ravens kun ett mål bak. Da Sola tok avkast slurvet de bort ballen. Mällberg la time-out kortet da ni sekunder gjenstod.

-Vi planla å kjøre en jugge-bevegelsen hvor vi skulle få satt opp en skytter. Situasjonen utviklet seg til et innspill som ikke kom frem. Det ble rett et par sekunder for lite å gjøre det på, avslutter Ravens hovedtrener.

Dermed ble begge poengene igjen i Åsenhallen og et bittert tap for Ravens som ikke lykkes i sluttsekundene.

Den neste måneden blir uten spill i Rema 1000-ligaen. Lagene får en liten pause og skal inn i en liten oppkjøring i perioden det er mesterskapspause. For Ravens-spiller Anniken Wollik blir det ingen pause. Nannestadjenta er tatt ut i Norges EM-tropp.

Første kamp etter mesterskapet for landslaget er søndag 4.desember. Oppgjøret mot formsterke Larvik bli en OBOS-kamp der Ravens generalsponsor åpner Skedsmohallen til gratis inngang.