Duo klar for 2 nye år – Ravens

Duo klar for 2 nye år

Silje Fjellengen og Rikke Arnesen har begge signert kontrakter med klubben for to nye sesonger. -Jeg er veldig fornøyd med å få med disse videre, sier Ane Mällberg, som blir klubbens nye hovedtrener kommende sesong.

Vil bli bidragsyter
Begge spillere er tyve år og har posisjon på hver sin kant. I laget betegnes de som «Knoll og Tott», for jentene har hengt sammen som erteris i sin første sesong i klubben. -Jeg trives utrolig godt med alle jentene og apparatet rundt. Det er alltid gøy å komme på trening. Spesielt med lagets moroklump Silje, sier Rikke Arnesen. Rikke kommer opprinnelig fra Kjelsås, men var også innom Stabæk før hun kom til RHK. Venstrekanten med 27 landskamper, har etter langt fravær grunnet sykdom endelig kjempet seg tilbake i landslagsdiskusjonen. -Sesongen har gått litt opp og ned, men med en oppadgående kurve etter jul. For min del har sesongen bydd på mange gode treninger og kamper med høyt nivå. Etter å ha vært ute noen sesonger har dette hjulpet meg med å komme tilbake og bli mer stabil og prestere jevnere. I løpet av de neste to årene håper jeg vi som lag kan etablere oss i eliteserien og at jeg blir en bidragsyter til dette, sier Rikke.

Jeg trives utrolig godt med alle jentene og apparatet rundt

Rikke Arnesen
Rikke Arnesen

En veldig bra treningshverdag
Silje er Lillehammerjente og kom til Rælingen fra Gjøvik før inneværende sesong. Som kollega til 1.divisjons toppscorer, Anniken Wollik, har Silje hatt varierende grad med spilletid. For et par uker siden fikk hun er real opptur i oppgjøret mot Fyllingen da hun ble kåret til kampens beste spiller. -Jeg synes denne sesongen har gått bra. Det har vært veldig gøy å få spille NM20 for første gang og kjenne på det å være en bidragsyter der. Det var også stort å spille i spektrum sammen med jentene. Selv om det ble et kjedelig sølv, så skal vi absolutt være fornøyd med det. På A-laget har vi en veldig bra treningshverdag og en super gjeng, noe som også har ført til gode resultater. Jeg håper virkelig vi klarer å få den kvalikplassen og å kjempe om en plass i Rema 1000-ligaen. For min egen del har jeg fått mer tillit og spilletid i det siste, som selvsagt er veldig gøy. Jeg håper jeg kan bygge videre på dette de neste sesongene, sier Silje.

Jeg skal jobbe hardt for å få en mer fremtredende rolle på laget i løpet av de to neste sesongene

Silje Fjellengen
Silje Fjellengen

Høyrekanten går for å være en person som krever mye av seg selv, er strukturert, treningsvillig og veldig sosial. -Målene mine er å først og fremst å fortsette utviklingen. Jeg skal jobbe hardt for å få en mer fremtredende rolle på laget i løpet av de to neste sesongene.

Silje er strålende fornøyd med at reisen fortsetter sammen med sin gode venninne. -Rikke er en av de aller beste vennene jeg har på laget. Hun er alltid blid og det er umulig å være i dårlig humør rundt henne. Hun er en leken spiller, som alltid gir 100%, og som man kan stole på, både på og utenfor banen, avslutter Silje.