Elegant trickskudd av Astrid. Blir det årets scoring? – Ravens

Elegant trickskudd av Astrid. Blir det årets scoring?

Astrid Mjøen Holstad annonserte at hun hadde trickskudd på reportoaret da hun kom til Rælingen som spiller i fjor sommer. Nå har en av hennes scoringer blitt nominert til årets mål i Rema 1000-ligaen.

Avgjøres gjennom avstemming
Det er publikum og fans i håndball-Norge som kan stemme frem sin favoritt. I regi av Norsk Topphåndball er det plukket ut en kandidat fra hver klubb.

Astrid synes det er kult å være i selskap med så mange flinke damer. -Det motiverer til å jobbe videre med nye skuddvarianter. Noe vi har god tid til nå som det er lenge igjen til neste seriekamp.

For en kantspiller i eliteserien ligger det mange repetisjoner, treningstimer og forberedelser for å levere mange mål. -Jeg forsøker å se hvordan målvakt beveger seg. Derfor er det så gøy å få jobbet masse med skudd på trening. Det å få utspill i ulike situasjoner byr på stadig nye utfordringer, og jeg liker å snakke med de andre kantene på laget om dette. Det kan også hjelpe å se klipp av typiske situasjoner hvor målvakt er sårbar. Ellers er det å jobbe med meg selv, egne ferdigheter og mentalitet, sier Astrid.

Se Astrid sin scoring som er kandidat til «Årets mål»

For mer informasjon se: www.ennte.no
Klikk på bildet for å se kandidatene og stemme!